26 nov. 2022 | 09:45

Unde vezi Cupa Mondială de Fotbal online, dacă te-ai săturat de TVR

ACTUALITATE
Unde vezi Cupa Mondială de Fotbal online, dacă te-ai săturat de TVR

Cupa Mondială de Fotbal este în toi, iar microbiștii din toată lumea caută metode noi pentru a viziona meciurile.

Desigur, dacă ești în România, cea mai ușoară cale este să deschizi televizorul și să te uiți pe TVR 1. Alternativ, poți căuta acest post tv și online.

Însă dacă te-ai săturat de veșnicul TVR 1, iată unde altundeva mai poți vedea meciurile din Cupa Mondială de Fotbal.

Alternative pentru a vedea meciurile în direct

Transmisiunile în limba engleză ale meciurilor de la Cupa Mondială vor fi difuzate pe Hulu + Live TV.

De asemenea, poate te vei bucura să afli că poți vedea aceleași meciuri, tot în engleză, pe YouTube TV.

Fubo TV transmite direct de pe Telemundo. Evident, poți și aici să îți faci un abonament, ca în cazul primelor două exemple.

DirecTV Stream este o altă modalitate prin care poți urmări meciurile tale favorite, dacă știi engleză, bineînțeles.

Iar dacă nici nu este întocmai ceea ce căutai, Sling TV oferă content similar, pe un abonament un pic mai mic și trasmite direct de la Fox.

Un pic mai scump decât Sling TV, însă nu neaparat cu mult, este Vidgo, un serviciu care te ajută, tot contra unui abonament lunar, să vizionezi echipa favorită la Campionatul Mondial de Forbal din 2022, care are loc, în acest moment, la Qatar.

De la sine înțeles că lista este una extrem de lungă, dar merită să mai menționăm două dintre canalele de stream numai bune pentru a-ți hrăni obsesia pentru fotbal: Peacock și Tubi. Dacă în cazul primului, abonamentul este extrem de mic, în cazul celui de-al doilea, meciul nu va întocmai live și vei vedea o sumedenie de reclame, însă măcar îl vei vedea fără să plătești pentru asta.

Nu în ultimul rând, este important de știut că, pentru majoritatea dintre cele enumerate mai sus, vei avea nevoie de un serviciu de VPN.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele