Un tramvai a lovit mai multe mașini în Capitală. Momentul în care vatmanul nu oprește în stație a fost filmat

Un tramvai a lovit mai multe mașini în Capitală. Momentul în care vatmanul nu oprește în stație a fost filmat

Un tramvai a lovit în plin mai multe mașini, într-o intersecție din Capitală, după ce a trecut în viteză prin stație, fără să oprească. Accidentul a fost surprins de camera de bord a vehiculului feroviar. În urma impactului cu trei autoturisme, nu au existat victime. O anchetă a fost deschisă, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Mai multe mașini au fost lovite de un tramvai în intersecție

Un accident de circulație, provocat de un tramvai în Capitală, este investigat de Brigada Poliției Rutiere și de Societatea de Transport București. Potrivit imaginilor filmate de camera montată chiar în mijlocul de transport, vatmanul nu a oprit în stație, ci și-a continuat drumul, lovind mai multe autoturisme în intersecție. Videoclipul arată arată cât de aproape au fost de tragedie șoferii.

Duminică, în zona Bulevardului Timişoara, un tramvai a lovit mai multe maşini într-o intersecţie. Accidentul este cercetat de Brigada Poliţiei Rutiere şi de Societatea de Transport Bucureşti.

Oamenii legii anchetează cazul

Accidentul s-a produs duminică, 1 mai, undeva în jurul orei 14, când tramvaiul circula pe linia 25. Vatmanul a ajuns în zona Bulevardului Timișoara, la intersecția cu Valea Oltului și, exact în momentul în care ar fi trebuit să oprească în stație pentru a prelua anumiți călători, a continuat în mare viteză drumul, lovind în intersecție mai multe mașini. Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a se stabili dacă vatmanul nu a frânat sau dacă a fost vorba de o defecțiune tehnică.

Citește și O polițistă din București a ajuns la spital, după ce mașina ei a fost lovită de un alt autovehicul

Din fericire, nu au existat victime. Atât ocupanții mașinilor tamponate de tramvai, cât și călătorii care se aflau în mijlocul de transport în comun nu au suferit răni. Polițiștii rutieri spun că accidentul s-a produs din cauză că vatmanul nu a fost atent.

În imagini se poate observa cum tramvaiul trece de stație și lovește în plin autoturismele din intersecție. Pe două dintre ele le-a tamponat în mod violent, în timp ce a treia reuşeşte să scape, moment în care vatmanul oprește.

Ce spun reprezentanții STB

Între timp, reprezentanții Societății de Transport București au transmis că tramvaiul care a lovit mai multe mașini într-o intersecție din București nu avea probleme tehnice. Potrivit STB, vatmanul este cercetat disciplinar. Cel mai probabil, acesta va fi sancționat și de polițiști. Iar dacă lucrurile se dovedesc mult mai grave, oamenii legii pot deschide chiar și un dosar penal.

Citește și: