Un bărbat s-a aruncat de pe pasajul de la Mihai Bravu, din București

Un bărbat s-a aruncat de pe pasajul de la Mihai Bravu, din București

În cursul zilei de astăzi, un bărbat s-a aruncat în gol de pe pasajul de la Mihai Bravu. Din nefericire, în urma gestului său, bărbatul a încetat din viață. Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, în jurul orei 12.30, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat s-a aruncat de la înălțime, de pe balustrada unui pasaj situat în sectorul 4 al Capitalei.

Un bărbat și-a luat viața după ce a sărut de pe pasajul de la Mihai Bravu din Capitală

Imediat după tragicul incident, la fața locului s-au deplasat polițiști, dar și un echipaj de prim ajutor.
În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.

„În data de 14 aprilie, în jurul orei 12,30, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat s-a precipitat de la înălţime, de pe balustrada unui pasaj situat în Sectorul 4. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaj de prim ajutor. În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului”, informează DGPMB.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei cu scopul de a se stabili cauzele și condițiile în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML pentru a se putea efectua necropsia.

Citește și: