Un analist militar rus anunță că Ucraina va dispărea: „Ungaria trebuie să se hotărască ce teritorii anexează”

Un analist militar rus anunță că Ucraina va dispărea: „Ungaria trebuie să se hotărască ce teritorii anexează”

Un analist rus susține că Ucraina modernă ar trebui să dispară, iar în acest context, Ungaria ar trebui să se decidă dacă vrea să anexeze teritorii. El a vorbit la televiziunea Russia-1 despre faptul că Viktor Orbán are la dispoziție câteva luni pentru a se hotărî dacă vrea să anexeze teritoriile ucrainene pe care sunt etnici maghiari. 

Rusia vrea ca Ucraina să dispară de pe hartă

Analistul militar Igor Korotcenko spune că Rusia are ca obiectiv dispariția Ucrainei Moderne pentru totdeauna de pe harta Europei. 

„Obiectivul nostru este să ne asigurăm că proiectul „anti-Rusia” sub forma Ucrainei moderne dispare pentru totdeauna de pe harta geopolitică a Europei”, a declarat analistul militar Igor Korotcenko.

„Presupun că pentru un număr de alte state învecinate cu Ucraina, de exemplu Ungaria, afirmarea controlului asupra teritoriilor istorice ale Ungariei şi salvarea celor 150.000 de etnici maghiari din Transcarpatia este probabil de asemenea o alegere politico-militară pe care guvernul lui Viktor Orban va trebui să o facă în următoarele luni”, a mai adăugat el.

Analistul spune că Polonia vrea să „devoreze” o bucată întreagă din vestul Ucrainei, iar faptul că Ungaria nu și-a arătat o astfel de intenție înseamnă că „se comportă onorabil”. 

„Spre deosebire de Polonia care pur şi simplu vrea să devoreze o întreagă bucată din vestul Ucrainei, aş spune că în această privinţă Ungaria se comportă onorabil, cu precizie şi responsabilitate”, a mai spus Korotcenko.

Totodată, reamtinim că directorul Serviciului de Informaţii Externe al Rusiei, Serghei Narîşkin, declara la finalul lunii aprilie că Polonia ar colabora cu SUA pentru a împărți Ucraina.

Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că Polonia anexează deja vestul Ucrainei.

   „De asemenea, aşa-zişii parteneri occidentali ai regimului de la Kiev nu se opun să profite de situaţia actuală pentru propriile lor interese egoiste şi au planuri speciale pentru pământurile ucrainene (…) Aparent, Polonia trece deja la acţiuni de confiscare a teritoriilor ucrainene din vest”, a spus Patruşev.

De asemenea, Dmitri Medvedev, președintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, a publicat o hartă a Europei pe care Ucraina nu mai există, iar teritoriile sale sunt anexate de țări precum Rusia, Ungaria, România și Polonia.

”Sunt adesea întrebat de ce postările mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt niște ticăloși și nenorociți. Vor moartea pentru noi, Rusia. Și cât voi fi în viață, voi face totul pentru a-i face să dispară”, scria Medvedev, într-o postare pe Telegram.