29 mart. 2022 | 20:28

UiPath, unicornul celui mai bogat român, la un pas de lovitura anului: tocmai a bătut palma

ACTUALITATE
UiPath, unicornul celui mai bogat român, la un pas de lovitura anului: tocmai a bătut palma

Unicornul românesc UiPath e pe cale să dea o nouă lovitură de zile mari în lumea globală a business-ului, cu un parteneriat ce promite să aducă succes pe termen lung companiei gigant.

UiPath se ridică la fel ca Pasarea Phoenix: a bătut palma și se anunță o lovitură de zile mari

Start-up-ul FLOWX.AI, ce dezvoltă o platformă revoluționară de orchestrare a experiențelor digitale bazată pe low-code/no-code și care se adresează companiilor enterprise, anunță un mare parteneriat cu unicornul nostru, Uipath, lider global pe piața de automatizare enterprise.

Despre ce este vorba, mai exact

Conform celor de la FLOWX.AI, parteneriatul le permite organizațiilor să construiască rapid experiențe omnichannel unificate pentru clienții și angajații lor, prin integrări accelerate realizate pe infrastructura existentă.

“Suntem încântați că FLOWX.AI devine partener de tehnologie al UiPath. Le-am urmărit evoluția și suntem încrezători că ne vom aduce împreună contribuția prin tehnologie la construirea avantajelor strategice ale clienților noștri comuni și crearea unei experiențe digitale unitare pentru clienții și angajații acestora.”, declară Dhruv Asher, Senior Vice President, Technology Alliances al UiPath.

Se pare că platforma low-code/no-code a FLOWX.AI, prin tehnologia proprietară FLOWX ZeroRedeploy™, dar și prin suita completă de soluții pentru servicii bancare (retail și corporate) și pentru asigurări – FLOWBANKING.AI și FLOWINSURANCE.AI – le oferă băncilor și companiilor de asigurări avantajul de a lansa în câteva săptămâni experiențe moderne unificate, putându-și dezvolta produsele digitale la viteze nemaiîntâlnite în mediul de business, împlinind, totodată, cerințe dificile pentru scalabilitate și securitate.

“Parteneriatul nostru cu UiPath crește gradul de utilizare a automatizării software, contribuind la realizarea unor experiențe digitale moderne pentru clienții și angajații organizațiilor. UiPath oferă o modalitate rapidă și sigură pentru integrarea platformei FLOWX.AI peste sistemele existente ale companiilor, construind împreună la o viteză și eficiență fără precedent. Pe măsură ce companiile au din ce în ce mai mare nevoie de a-și fluidiza interacțiunile cu clienții și angajații, prin parteneriatul cu UiPath vom putea crește potențialul comun pentru deservirea clienților globali,” adaugă Ioan Iacob, CEO și cofondator FLOWX.AI.

Renumitul unicorn românesc a surprins toate piețele financiare ale lumii cu evoluția sa spectaculoasă, transformându-l pe CEO-ul său, Daniel Dines, în cel mai bogat dintre români. În acest moment, însă, piețele continuă să fie destul de volatile, iar toate marile companii au întâmpinat provocări și chiar deprecieri, din cauza contextului sensibil, însă fondatorii și liderii lor cred cu tărie în venirea unor vremuri mai bune. Astfel, pe fondul conflictului din Ucraina, Dines a transmis un mesaj emoționant:

„La fel ca mulți dintre voi, încă procesez evenimentele care au avut loc în Ucraina în ultimele zile. UiPath a deschis pentru prima dată un birou în Ucraina în 2019, când am achiziționat un mic startup din Liov, StepShot. Astăzi, suntem mândri că avem 30 de colegi în Liov, toți talentați, dedicați și rezilienți.

Siguranța și bunăstarea acestor membri ai echipei și a familiilor lor este prioritatea noastră principală. Pentru fiecare dintre voi: vă vedem, vă auzim și vă stăm alături.

Deși am sperat că aceste zile nu vor veni niciodată, ne-am pregătit pentru acest lucru și suntem în strânsă legătură cu colegii noștri ucraineni. Unii au ales să rămână, iar alții încearcă să se mute. Indiferent de ceea ce aleg ei, noi oferim asistență logistică și financiară pentru a-i sprijini în acest moment.

Cred, cu tărie, că trebuie să luptăm pentru umanitate prin conectarea cu umanitatea. Și, în timp ce ceea ce se întâmplă în lume este mai vast decât UiPath, angajamentul nostru față de membrii echipei noastre, clienții și partenerii noștri nu a fost niciodată mai puternic și nu a fost niciodată mai important decât este astăzi.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de colegii noștri și de poporul Ucrainei”.