Traficul din București, îngreunat de ploaie. Mai multe mijloace de transport în comun au rămas blocate

Traficul din București, îngreunat de ploaie. Mai multe mijloace de transport în comun au rămas blocate

A fost un haos total, miercuri dimineață, în București. Au fost blocaje în mai multe zone pe traseele troleibuzelor și autobuzelor din cauza ploii, iar traficul a fost unul infernal.

Ploaie mare în Capitală. Traficul a fost paralizat

Astfel, circulația pe Bulevardul Tineretului a fost deviată, după ce șoseaua a fost inundată de apă. De altfel, în apropiere de Piața Sudului, un autoturism a rămas înțepenit în elementele care despart rutele de circulație. Martorii spun că mașina a derapat, iar forțele de ordine au intervenit imediat pentru a ridica autovehicolul.

La ora 9, echipajele ISU au acționat în București pentru 12 situații de urgență, 1 acumulare de apă pe carosabil și 11 copaci căzuți (7 pe auto, 4 pe stradă).

În județul Ilfov s-a acționat pentru 2 situații de urgență: 1 acumulare de apă și 1 copac căzut.

De atlfel, pe Aleea Ucea un copac căzut pe o mașină, pe Str. Mărăști, Bragadiru, sunt acumulări de apă în curte; Pe Bulevardul Tineretului, acumulare de apă pe carosabil, trei autoturisme blocate.

”Au fost extrase de către pompieri; Str. Mărgelelor – copac pe autoturism; Str Huedin – copac pe autoturism; Str. Principala Cernica – copac pe autoturism; Calea Griviței- copac căzut pe patru auto; Str. Mohorului – copac căzut pe un auto. Stradă blocată; Str. Gruiu Argeșului- copac căzut pe autoturism.”, au spus reprezentanții ISU București-Ilfov.

De altfel, autobuzele liniilor 313, 381 și 673 circulă deviat din cauza acumulării de apă de pe Bd.Tineretului prin Calea Văcărești, Șos. Mihai Bravu, Bd. Gheorghe Șincai. Totodată, mai multe tramvaie sunt blocate pe Podul Mihai Bravu, la fel și pe liniile 14, 40 și 55, din cauza unei defecțiuni pe Calea Călărași.

Șos. Colentina, în zona mallului Veranda, este inundată, iar în Pantelimon se circulă cu dificultate, din cauza copacilor căzuți pe străzi.

Apa Nova a intervenit noaptea trecută cu peste 100 de utilaje, intervenind la cele 40 de solicitări din partea clienților și autorităților. Mai multe zone din Capitală au fost puternic afectate de cantitatea mare de apă.

De altfel, aproape 200 de angajați, dedicați intervențiilor în teren pentru diminuarea impactului și pentru a răspunde prompt celor 40 de solicitări din partea clienților și autorităților au lucrat marți noapte.

 

 

Citește și:
Etichete: