20 mai 2022 | 11:34

Trafic deviat sau restricționat în mai multe zone din București. Brigada Rutieră, anunț important pentru șoferi

ULTIMA ORĂ
Trafic deviat sau restricționat în mai multe zone din București. Brigada Rutieră, anunț important pentru șoferi

Mai multe lucrări de infrastructură vor fi efectuate zilele acestea, în Capitală. Astfel, Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că traficul rutier din București va fi deviat sau restricționat parțial în zonele afectate.

Schimbări în Capitală. Rute deviate sau restricționate, din cauza unor lucrări

Astfel, vor fi lucrări pe Şoseaua Panduri – Strada Dr. Bagdasar, Drumul Taberei – Strada Braşov, Splaiul Unirii şi Splaiul Independenţei – în mai multe zone, Strada Doamna Ghica – Şoseaua Colentina, Şoseaua Berceni – noua staţie de metrou „Tudor Arghezi”.

Alte rute care vor fi deviate:

Prelungirea Ghencea de la Strada Braşov până la strada Râul Doamnei, unde au loc lucrări de supralărgire a arterei

Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul Vasile Milea – pentru lucrări de modernizare a liniei de tramvai

Strada Turnu Măgurele – Bulevardul Alexandru Obregia – Bulevardul Metalurgiei – lucrări la un pasaj rutier suprateran,

DN1, Pasaj Ikea – lucrări de reparaţie şi înlocuire a rosturilor de dilataţie

Piaţa Eroii Revoluţiei, benzile I şi II

Pe sensul dinspre Şoseaua Olteniţe, pe sensul către Calea Şerban Vodă – pentru construirea unui pasaj pietonal subteran.

Pe de altă parte, au fost anunțate lucrări în Centrul Istoric, iar până la jumătate lunii iunie ar urma să fie reparate străzile şi aleile, spune viceprimarul Capitalei.

Citește și: Total interzis românilor să facă asta cu locuințele lor: amendă de 75.000 de lei dacă îți închiriezi apartamentul în blocuri cu bulină roșie

„Am început treaba în Centrul Istoric! Aşa cum am promis, începând de azi şi până la jumătatea lunii iunie reparăm străzile şi aleile din Centrul Istoric. Se lucrează zilnic, cu materiale de calitate şi finisaje superioare pe străzile Lipscani, Franceză, Filitti, Poştei, Stavropoleos, Covaci, Şelari, Căldărari şi Şepcari. Tot zilnic voi fi în teren să mă asigur că este respectat graficul de lucrări şi calitatea execuţiei.

Fără trafic auto de tonaj mare pe străzi; fără mizerie pe străzi; fără trotuare ocupate abuziv de terase, ci doar în limitele autorizaţiilor; reguli stricte pentru orele de aprovizionare. Redăm străzile din Centrul Istoric pentru promenadă. Aplicăm cu fermitate legea, pentru a preveni degradarea străzilor. Începând de azi”, a scris viceprimarul, luni, pe Facebook.

Citește și: Avansează lucrările la Autostrada de Centură a Capitalei. Ministrul Transportului anunță ultimele noutăți