01 sept. 2022 | 11:55

Tom Hanks se alătură Apple Arcade: ce joc a creat actorul și când îl vei putea accesa

ACTUALITATE
Tom Hanks se alătură Apple Arcade: ce joc a creat actorul și când îl vei putea accesa

Tom Hanks a dat frâu liber uneia dintre pasiunile, creând, cu această ocazie, un joc trivia cu ajutorul dezvoltatorului BlueLine Studios.

Nu numai că este primul joc dezvoltat de Tom Hanks, dar va fi singurul titlu trivia de pe Apple Arcade până în prezent.

Hanx101 Trivia va include întrebări din mai multe categorii, printre care istorie, matematică, geografie și gastronomie. În cadrul jocului, poți încerca să îți învingi propriul scor de top sau să înfrunți alți jucători în meciuri live, dar și în meciuri de echipă, Jocul urmează să fie lansat în cursul zilei de vineri.

Tom Hanks, un prieten vechi al Apple

Nu este prima dată când Hanks lucrează la o aplicație pentru dispozitivele Apple. În 2014, a debutat cu Hanx Writer, o aplicație de scris care afișa o temă clasică ce implica o mașină de scris. Aplicația a avut parte de succes pe iPad.

Compania sa de producție are și un contract exclusiv cu Apple. Filmele lui Hanks, Greyhound și Finch sunt, de altfel, marcate ca fiind producții originale Apple TV+.

Vestea bună este că, în septembrie, Apple Arcade se va îmbogăți cu alte câteva titluri. Unul dintre ele este Gris+, o versiune actualizată a hitului indie. Apple l-a numit cel mai bun joc pentru Mac al anului, la premiile App Store din 2019, adăugând, de asemenea, că este „o capodoperă din punct de vedere al impactului vizual, dar are și o povestire atmosferică”. Abonații Apple Arcade îl pot juca fără costuri suplimentare începând cu data de 30 septembrie.

Alături de acestea, vei putea încerca să intri în pielea pilotului de curse arcade Horizon Chase 2 (9 septembrie, care va veni pe PC și console anul viitor) și Garden Tails: Match and Grow, un nou joc de tip puzzle de la studioul Two Dots PlayDots (16 septembrie ).

Simulatorul Farmside se va alătura colecției Apple Arcade pe 23 septembrie, la fel ca și jocul Shovel Knight, Shovel Knight Dig. Acesta din urmă va ajunge și pe Steam și Nintendo Switch în aceeași zi.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele