The Lincoln Lawyer se întoarce, dar pe Netflix: cine îi va lua locul lui Matthew McConaughey

The Lincoln Lawyer se întoarce, dar pe Netflix: cine îi va lua locul lui Matthew McConaughey

Trailerul celui mai nou serial, ce servește drept readaptare pentru „The Lincoln Lawyer” îl aduce pe Netflix pe Mickey Haller, personajul creat de scriitorul Michael Connelly.

Bazat, de altfel, pe romanul scris de Connelly, „The Lincoln Lawyer” și-a câștigat notorietatea în momentul în care filmul ce l-a distribuit pe Matthew McConaughey în rolul principal, a ajuns pe marele ecrane, în 2011.

Dezvoltat de „creierul” dramelor criminale, David E. Kelly, serialul „The Lincoln Lawyer” a fost inițial programat să aibă premiera în 2020, doar că la CBS.

Netflix a reușit să pună mâna pe „The Lincoln Lawyer”

Anul trecut, Netflix a anunțat că a preluat serialul și, mai mult decât atât, că Manuel Garcia-Rulfo îl va interpreta pe avocatul ieșit din tipare, Mickey Haller, în locul lui Matthew McConaughey.

Netflix a lansat, de curând, inclusiv trailerul pentru serialul în cauză, în care îl putem vedea pe Mickey Haller abordând cazuri de importanță majoră din Los Angeles, în timp ce își desfășoară activitatea avocățească pe bancheta din spate a mașinii sale de epocă, Lincoln Town Car.

În noul serial, ce va fi disponibil pe rețeaua de streaming, Mickey (Garcia-Rulfo) se confruntă cu un caz de crimă extrem de mediatizat, în timp ce încearcă să-și refacă viața de familie.

Bazată pe „The Brass Verdict”, al doilea roman din seria „Lincoln Lawyer”, al lui Connelly, adaptarea Netflix pentru micul ecran vine să spună, din nou, una dintre cele mai iubite povești ale ultimilor ani.

În mod evident, actorul care joacă rolul principal, în adaptarea de televiziune a cărții, are o misiune grea, întrucât, hai să recunoaștem, să intri în pielea unui personaj desăvârșit, la un moment dat, de marele Matthew McConaughey nu e lucru ușor.

Cel mai nou trailer poate fi văzut mai jos. Mai mult, începând cu data de 13 mai, Netflix va difuza, în întregime, primul sezon al acestui serial.