Star Wars se întâlnește din nou cu Fornite: ce poți câștiga în „Săptămâna Skywalker”

Star Wars se întâlnește din nou cu Fornite: ce poți câștiga în „Săptămâna Skywalker”

Nu este niciodată un moment rău pentru a sărbători Războiul Stelelor, iar Fortnite explică acest lucru cu un nou eveniment dedicat unei galaxii departe, departe.

Săptămâna Skywalker a început și se va desfășura până pe 8 noiembrie, aducând cu ea o selecție de skinuri originale ale trilogiei, câteva misiuni noi și abilitatea de a mânui o varietate de săbii laser.

Deși Fortnite a avut cu siguranță o parte echitabilă de conținut Star Wars de-a lungul anilor, aceasta este prima dată când vedem skin-uri pentru cele mai îndrăgite personaje ale francizei – Luke Skywalker, Leia Organa și Han Solo. Fiecare dintre aceste noi ținute are și câteva articole cosmetice opționale care pot fi achiziționate separat.

  • Luke Skywalker vine cu telecomanda de antrenament din spate, în timp ce târnacopul pușcă Slugthrower și planorul X-34 Landspeeder vor fi și ele disponibile.
  • Leia Organa vine cu bling-ul din spate R2-D2, cu un târnăcop Electrostaff ca achiziție suplimentară.
  • Han Solo vine cu un șoim de mileniu în miniatură ca un bling din spate, iar o achiziție separată vă poate aduce târnăcopurile lui Vibro-staff.

Un eveniment interesant

Pentru a economisi niște V-Bucks, îl poți obține pe Luke și toate bunurile sale într-un pachet pentru 2.400 V-Bucks, în timp ce Leia și Han, și toate accesoriile lor, pot fi cumpărate pentru încă 2.500 V-Bucks.

În timpul evenimentului, poți, de asemenea, să aduni săbiile laser albastre și verzi ale lui Luke pe pământ și din cuferele imperiale și obișnuite de pe insulă, iar sabia laser a lui Darth Vader poate fi câștigată învingându-l în luptă. Poți găsi chiar și Stormtroopers împrăștiați din nou în jurul insulei și care îți vor vinde puști E-11 Blaster pentru niște lingouri de aur. În cele din urmă, dacă reușești să găsești un Junk Rift, folosirea lui poate duce la căderea lui Luke X-34 Landspeeder din cer pentru a provoca pagube considerabile inamicilor și în această săptămână.

Săptămâna Skywalker de la Fortnite se desfășoară între 1 noiembrie și 8 noiembrie, așa că folosește Forța cât poți.