South Park, pe val: anunțul producătorilor îi va bucura pe fanii celebrei animații

South Park, pe val: anunțul producătorilor îi va bucura pe fanii celebrei animații

Reprezentanții Paramount+ au confirmat recent o veste bună pentru toți fanii „South Park”: au semnat un acord de 14 filme cu serviciul de streaming. În plus, acesta va include și o surpriză suplimentară.

Ne referim, în acest caz, și la programe speciale de o oră, pe lângă proiectele de lungmetraj. Anul trecut, creatorii South Park, Matt Stone și Trey Parker, au făcut istorie după ce au încheiat o afacere grandioasă de 900 de milioane de dolari cu ViacomCBS, care acoperă 14 filme create pentru streaming și încă șase sezoane. Vestea curentă vine concomitent cu premiera sezonului 25 al „South Park”, care va fi difuzat pe Comedy Central, începând cu pe 2 februarie.

De altfel, Parker și Stone au ținut să clarifice că înțelegerea lor cu ViacomCBS/Paramount+ nu înseamnă exact că vor lansa lungmetraje „South Park” în fiecare an. În octombrie anul trecut, Stone a spus într-un interviu că „filmele de o oră, făcute pentru TV, nu sunt batute în cuie”, adăugând, de asemenea, că, împreună cu Viacom, „am realizat că le putem face atât de lungi sau scurte cât avem nevoie”.

„South Park” are planuri mari de viitor

După cum a fost menționat inițial în contractul ViacomCBS, South Park urmează să lanseze două filme pe an și vor fi programate să aibă premiera pe Paramount+. În timpul turneului de iarnă, din 2022, al Asociației Criticilor de Televiziune, șeful de programare al rețelei, Tanya Giles, a confirmat că, de fapt, ofertele speciale sunt incluse în acord ca parte a celor 14 filme create pentru TV, ale acestui show. Ea a continuat subliniind că înțelegerea South Park cu Paramount+ este „foarte flexibilă”.

Citatul lui Giles poate fi citit aici: „Anul trecut am fost răsfățați cu cele două jumătăți ale unui eveniment exclusiv, „Post Covid” și „The Return of Covid”. Confirm că se va miza pe flexibilitate”, a spus aceasta, despre viitorul animației „South Park”.