Snapchat schimbă regulie jocului: cum va semăna mai mult cu o aplicație de dating, de acum

Snapchat schimbă regulie jocului: cum va semăna mai mult cu o aplicație de dating, de acum

Încă de la apariția sa, Snapchat a prins, în mod deosebit, la cei tineri, fiind o rețea de socializare atipică față de ceea ce se știa, până în acel moment. Așadar, gradul de inovație de care a dat dovadă i-a propulsat pe dezvoltatorii aplicației către sferele cele mai înalte.

Între timp, ce-i drept, Snapchat a mai pierdut din popularitate, odată cu apariția TikTok, eveniment care i-a impulsionat pe mulți dintre utilizatorii primei menționate să-și „ia bagajele” și să se mute pe aplicația chinezească. În dorința de a ține pasul, cei de la Snapchat încearcă să aducă noi update-uri, menite să readucă utilizatorii de altădată înapoi.

Snapchat a dezvăluit, în cursul zilei de miercuri, un nou parteneriat cu Ticketmaster, care te va ajuta să fii la curent cu show-urile actuale și, mai mult, care îți dă posibilitatrea să îți inviti prietenii. În interiorul aplicației vei găsi o alta, care poartă numele de „Mini”, ce va funcționa pe baza algoritmului uneia de dating. Surpriza face ca „match-ul” să nu fie cu o altă persoană, ci cu diferite show-uri sau concerte, de care ai putea fi interesat.

Cum funcționează „Mini”, aplicația-în-aplicație, de la Snapchat

Pentru a „ghici” ce anume trebuie să îți recomande, Snapchat te va supune, mai întâi, la un mic chestionar din care va afla care sunt preferințele tale muzicale, încercând, în acest fel, să-ți facă un „mini” profil psihologic, în funcție de artiștii din lumea muzicală pe care îi iubești.

Imediat după asta, vei putea glisa dreapta sau stânga, de data aceasta nu pe alți utilizatori, ci pe concertele care se desfășoară în zona ta. E important ca funcția „location” a telefonului să fie activată, întrucât Snapchat folosește Snap Maps.

De altfel, platforma a bifat deja domeniul muzical, cu un parteneriat cu Universal Music Group, anul trecut.

Așadar, nișându-se și mai mult, Snapchat are toate șansele să-și facă rost de un număr semnificativ de utilizatori activi, pe viitor.

Citește și: