Skydance New Media bate palma cu Lucasfilm Games: un nou joc Star Wars, gata de lansare

Skydance New Media bate palma cu Lucasfilm Games: un nou joc Star Wars, gata de lansare

Studioul Skydance New Media al lui Amy Hennig lucrează, nu la unul, ci la două jocuri noi, împreună cu Disney. După anunțul Marvel, de anul trecut, Hennig și compania au dezvăluit, de curând, că pregătesc un joc Star Wars AAA, împreună cu Lucasfilm Games.

La fel ca în cazul colaborării cu studioul Marvel, fanii se pot aștepta la o experiență ce pune accentul, în mare parte, pe narațiune, acțiune, dar și pe aventura caracteristică acestui tip de joc. Lucasfilm Games a spus că titlul va spune o nouă poveste originală, plasată în galaxia Star Wars, dar a oferit, în plus, și câteva alte detalii despre proiect, inclusiv informații despre platformele ce vor servi drept gazde pentru noul joc.

Primul film Star Wars, din 1977, i-a schimbat viața lui Amy Henning

„Am povestit adesea despre cum Războiul Stelelor, din 1977, în esență, mi-a schimbat structura creierului, la vârsta de 12 ani, modelându-mi viața creativă și viitorul, în anii care au urmat”, a spus Hennig, ale cărui credite anterioare includ seria „Uncharted”, de la Naughty Dog. „Sunt foarte bucuroasă să lucrez, din nou, cu Lucasfilm Games pentru a spune povești interactive despre această galaxie pe care o iubesc atât de mult”, a completat ea.

Pentru Hennig, anunțul de marți marchează o revenire la franciza Star Wars. Înainte de a fonda Skydance New Media, ea a lucrat la studioul EA Visceral Games, la un joc Star Wars care a fost anulat, în cele din urmă, de către editor.

Jocul ei este unul dintre puținele titluri noi Star Wars aflate în curs de dezvoltare. Important de menționat că, în prezent, Respawn Entertainment lucrează la trei jocuri noi, inclusiv o continuare a „Star Wars Jedi: Fallen Order”. Fanii așteaptă, de asemenea, cu nerăbdare și „Star Wars: Eclipse” (Quantic Dream), ce este programat să fie lansat, de asemenea, în curând.

Citește și: