08 dec. 2022 | 08:27

Schimbarea WhatsApp care îți arată că nu mai este o aplicație de chat, oficială: de ce ai face asta

ACTUALITATE
Schimbarea WhatsApp care îți arată că nu mai este o aplicație de chat, oficială: de ce ai face asta

WhatsApp se apropie și mai mult de Facebook din prisma funcționalității puse la dispoziția utilizatorilor, chiar dacă nimeni nu-și dorește asta, anunțul este oficial, iar schimbarea inevitabilă.

Știi de ce nu ai dus lipsă pe WhatsApp? De o serie întreagă de opțiuni menite să te ajute să nu scrii mesaje în format text, exact funcția pentru care a fost creată aplicația în urmă cu 13 ani. De la mesaje audio și până la emoticoane sau stickere, toate sunt create ca să dea uitării ideea de scris, de tastat cuvinte. Din păcate, fie asta își doresc utilizatorii, fie Mark Zuckerberg demonstrează din nou că nu-i pasă la niciun nivel de opinia poporului când face investiții fabuloase în actualizări.

Schimbarea WhatsApp de care nu avea nimeni nevoie

Printr-o postare pe pagina personală de Facebook, Mark Zuckerberg a confirmat că lansează avataruri pe WhatsApp, punând la dispoziția utilizatorilor un nou mijloc rapid și, aparent, distractiv de a interacționa cu prietenii și familia. „Aducem avatarurile pe WhatsApp! Acum vă puteți folosi avatarul ca sticker în chat. Mai multe forme vor fi disponibile în curând în toate aplicațiile noastre.”, se arată în mesajul care însoțește postarea publicată în ultimele 24 de ore.

Ideea din spatele acestui concept a fost foarte bine definită și bătută în cuie de către Apple, în urmă cu mulți ani, prin Memoji, o versiune virtuală a ta, un fel de emoticon personaliza cu fizionomia feței tale sau cea cu care te identifici tu în spațiul virtual. După ce ți-ai personalizat-o, o poți folosi la fel ca un emoticon uzual în conversații, pentru a ilustra o serie stufoasă de emoții.

”Pentru multe persoane, aceasta va fi prima dată când vor crea un avatar și vom continua să oferim îmbunătățiri de stil printre care luminozitate, umbre, texturi de păr și multe altele care vor îmbunătăți avatarurile în timp”, se mai arată în comunicatul companiei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele