Scaunul de gaming futurist și „imersiv”: cum ajungem să ne închidem, la propriu, în lumea virtuală

Scaunul de gaming futurist și „imersiv”: cum ajungem să ne închidem, la propriu, în lumea virtuală

De ce să te mulțumești cu un birou și un monitor ultrawide plictisitoare, când poți cumpăra un dispozitiv futurist multifuncțional? Scaunul de gaming futurist de la Cooler Master te închide, la propriu, în lumea virtuală.

Aceasta este întrebarea la care Cooler Master speră că Orb X, nou-anunțata stație de lucru și de jocuri semi-închisă, te va îndemna să meditezi. În timp ce Orb X nu te va izola complet de lumea exterioară, familia și colegii de cameră te vor acuza cu siguranță că ești asocial, odată ce ești prins în carcasa sa de plastic.

Scaunul de ultimă oră de gaming

Scaunul performant încorporat este fabricat din „piele naturală” și are o tetieră complet reglabilă, suport lombar și suport pentru picioare. Odată ce ești așezat, cupola motorizată din partea de sus a Orb X coboară un ecran la nivelul ochilor. Și dacă tot suntem la ecrane, poți configura pod-ul fie cu un singur monitor de 34 de inchi, fie cu până la trei display-uri de 27 de inchi. Completând experiența multimedia, Orb X vine și cu un sistem de sunet surround încorporat, despre care Cooler Master spune că îți va permite să te bucuri de o scenă sonoră realistă, fără căști de lux.

Alte caracteristici interesante includ un compartiment ascuns unde îți poți depozita computerul și consolele. În interior, vei găsi, de asemenea, un birou cu încărcare wireless încorporat și câteva porturi USB-A și USB-C. Ah, și totul are, evident, iluminare de accent RGB.

Deși este departe de o piață aglomerată, Cooler Master nu este singura companie care produce un gigant futurist precum Orb X. În 2018, Acer a anunțat Predator Thronos de 20.000 de dolari, înainte de a-l urma cu Thronos Air, mai accesibil, un an mai târziu.

Cooler Master nu a anunțat încă detaliile de preț pentru Orb X sau, de altfel, o dată de lansare. Dacă vrei să afli când este disponibil pentru precomandă, te poți înregistra pentru o listă de așteptare.