Salarii de până la 5000 de lei în România, cu ușurință: ce trebuie să știi, să faci

Salarii de până la 5000 de lei în România, cu ușurință: ce trebuie să știi, să faci

Românii nu duc lipsă de locuri de muncă. Platformele de recrutare sunt pline de opțiuni pe care ai toate motivele să le iei în calcul. Important este să vrei să muncești și, cel mai important, să te și pricepi la ceva. Nu de alta, dar se câștigă bine în România, pe multe posturi.

În cazul în care ești în căutare unui loc de muncă, în primul rând, îți trebuie un CV actualizat și redactat într-o manieră cât se poate de corectă și completă. În al doilea rând, îți trebuie un pic de răbdare în a naviga pe site-urile de recrutare, precum Ejobs sau BestJobs. În scurt timp, vei găsi un job în conformitate cu cunoștințele tale în domeniu, aptitudinile tale.

Ce trebuie să faci pentru 3800 lei, dar pentru 4600 lei

Un economist are un salariu de start de 3800 lei net lunar. Dacă te pricepi la resurse umane, poți fi recrutor și ai un venit lunar între 4500 și nu mai puțin de 5300 de lei, în funcție de experiența dobândită deja în respectivul domeniu. Nu stau foarte rău nici asistentele sau asistenții medicali care sunt dispuși să activeze în departamentul de chirurgie estetică al unei clinici private. Acolo, angajații au venituri nete de la 4600 lei lunar.

Dacă ai o curiozitate pe marginea subiectului, pentru postul de economist, candidatul ideal trebuie să știe să întocmească pontajul lunar, statele de plată, lista de tichete de masă, situaţia bonusurilor acordare, dosarele de personal, să poată ţine evidenţa conturilor contabile și să participe la întocmirea bugetului de salarii şi la urmărirea acestuia.

Pe partea de vânzări, pentru un salariu de până la 5000 de lei, se califică oamenii care au absolvit studii superioare, au cel puţin trei ani experienţă în vânzări de servicii Business to Business şi sunt dispuşi să facă deplasări în interes de serviciu în ţară, dar şi în străinătate. Acest post de corporate sales executive vine și cu posibilitatea de bonus din vânzări, tichete de masă, prime de sărbători, mașină de serviciu, laptop și telefon de serviciu.

Citește și: