REVIEW I Just Killed My Dad – documentarul Netflix din care înțelegi de ce aparențele sunt înșelătoare uneori

REVIEW I Just Killed My Dad - documentarul Netflix din care înțelegi de ce aparențele sunt înșelătoare uneori

Dacă ești pasionat de documentare și, mai ales, de fenomenul „true crime”, I Just Killed My Dad s-ar putea să fie exact ceea ce îți trebuie.

Înainte de toate, pentru a vedea acest documentar, află că este nevoie să ai un cont de Netflix, deoarece producția este una originală, astfel că nu vei avea șanse să o vezi în altă parte, oricât ai căuta.

I Just Killed My Dad, documentarul pe care trebui să-l vezi, dacă vrei să înțelegi mai bine cum este lumea care te înconjoară

I Just Killed My Dad s-ar putea să-ți placă dacă, măcar din când în când, obișnuiești să te uiți la documentare ce tratează cazuri reale de crime. Producția spune povestea adevărată a lui Anthony, adolescentul care și-a împușcat tatăl, ca mai apoi să se autodenunțe. Firește, de aici vei vedea o adevărată întorsătură de situație.

Partea interesantă este că, pe măsură ce vei urmări acest documentar, ai toate șansele să începi să vezi cu alți ochi istorisirea și, poate, chiar să empatizezi cu AJ (Anthony), băiatul care ori n-a avut de ales, ori suferă de o psihopatie iremediabilă.

Nu te teme, până la sfârșitul acestui documentar vei afla răspunsul oficial, însă concluziile va trebui să le tragi singur, de vreme ce orice, în această lumea, este supus noțiunii de subiectiv.

Totuși, din când în când, s-ar putea să te oprești să te uiți la propria familie pentru a te bucura că tu, spre deosebire de Anthony, ai avut, totuși, una normală, oricât de plictisitor ți s-ar fi părut acest lucru până acum.

Profit de această ocazie pentru a-ți recomanda, în general, Netflix, mai ales dacă ești pasionat de acest tip de entertainment. Gigantul de streaming îți oferă una dintre cele mai impresionante colecții de „true crime” de pe piață, multe dintre aceste documentare fiind producții originale.