Decizia verii vine de la LIDL. Toți românii trebuie să știe despre produsele gratuite „puse la bătaie” de gigantul de retail

Decizia verii vine de la LIDL. Toți românii trebuie să știe despre produsele gratuite „puse la bătaie” de gigantul de retail

LIDL România desfășoară, în acest moment, o promoție pe care nu o poți ignora, întrucât participarea la ea îți poate aduce multe produse în regim absolut gratuit la care, probabil, visezi de multă vreme.

Vorbim, în acest caz, despre o serie de premii cu care LIDL vrea să te răsfețe vara aceasta, în cadrul unei promoții speciale și unice în țara noastra, valabilă în toate magazinele.

Ce îți oferă LIDL și ce trebuie să faci tu pentru asta

Cunoscutul supermarket are în plan, vara aceasta, să te recompenseze pentru fidelitate și a pus „la bătaie” o promoție prin care poți câștiga 100 de cupoane de cumpărături în valoare de câte 100 de lei fiecare, 3 biciclete pliabile și 5 Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Ca să ajungi mai aproape de râvnitele premii, trebuie să cumperi înghețată de minim 15 lei, dintr-un magazin LIDL, să scanezi cardul LIDL Plus la casa de marcat, ca mai apoi să confirmi asta pe aplicația supermarketului.

Trebuie să știi că orice cumpărător se poate înscrie în această promoție, cu condiția de a respecta tot ceea ce am menționat anterior, pentru ca mai apoi, șansele de a câștiga unul dintre premiile verii să crească considerabil.

De asemenea, dacă te interesează această promoție, poți cere informații suplimentare în orice magazin al gigantului, din țara noastră.

Până la urmă, fiind vară, automat ești tentat să cumperi înghețată. Acestea fiind spuse, de ce să nu profiți de această promoție, de vreme ce ea îți poate aduce premii deloc de neglijat?

Este foarte important de știut că această campanie a început luni și va continua până în data de 28 august 2022. Așadar, se poate spune că ai timp suficient la dispoziție pentru a-ți mări șansele de câștig. Cu cât mănânci mai multă înghețată de la LIDL, cu atât mai mai multe oportunități să obții unul dintre premiile înscrise în această promoție.