31 iul. 2022 | 16:15

Produsele de la LIDL pentru femei, care vor face furori în România. De pe 1 august le găsești în toate magazinele

Ghidul cumpărătorului
Produsele de la LIDL pentru femei, care vor face furori în România. De pe 1 august le găsești în toate magazinele

Lidl este unul dintre cele mai apreciate magazine de către români. Produsele care fac parte din oferta Lidl se regăsesc la prețuri foarte mici la raft, iar retailerul pregătește acum o nouă ofertă care va începe în data de 1 august.

Românii se pot bucura de o nouă ofertă Lidl, însă cu precădere aceasta este destinată femeilor care vor lua cu asalt acest lanț de magazine prezent în întreaga țară. Astfel, Lidl a pregătit de la 1 august prețuri speciale pentru mai multe produse care, cel mai probabil, vor face furori.

Din această ofertă face parte aparatul de făcut vafe, putând astfel să îi surprinzi atât pe cei mici, cât și pe ceilalți membri ai familie sau pe apropiați. Acest aparat dispune de tăvițe interschimbabile de la Silvercrest Kitchen Tools, iar prețul este unul imbatabil: doar 129 de lei.

Femeile din România pot profita de această ofertă în care sunt încadrate și articolele vestimentare. Începând cu 1 august, Lidl va scoate la prețuri excepționale mai multe articole de îmbrăcăminte, printre care tricouri de damă la prețul de 29,99 de lei.

Produsele din oferta Lidl vor face furori

Tot din această ofertă fac parte și pantalonii de damă la prețul imbatabil de 34,99 de lei. Pentru femeile care preferă pantalonii 3/4, Lidl include și acest tip de articol vestimentar în oferta sa la prețul de 34,99 de lei. De asemenea, un set de 5 perechi de șosete de damă le vei putea găsi la Lidl la prețul de 15,99 lei.

Pensionarii nu sunt nici ei trecuți cu vederea, astfel că Lidl scoate mai multe produse la vânzare la prețuri excepționale. Din ofertă face parte scaunul pentru cadă sau duș, la prețul de 139 de lei, mânerul de susținere pentru baie la doar 54,99 de lei, dar și covorașul antialunecare pentru cadă sau duș la doar 34,99 de lei.

În perioada 1-7 august, căruciorul pentru cumpărături Topmove poate fi găsit la un preț accesibil în magazinele Lidl. Acesta are o capacitate de 25 de litri și dimensiunile 34 x 28 x 91 de centimetri, iar greutatea maximă pe care o poate transporta este de 15 kilograme. Indiferent de alegerea ta, nu rata oferta retailerului în această perioadă.