Produsul de la Lidl care a ajuns să coste o avere cumpărat la negru. Dădeai doar 50 de lei pe el

Produsul de la Lidl care a ajuns să coste o avere cumpărat la negru. Dădeai doar 50 de lei pe el
Ce produs de la Lidl a ajuns sa se vanda cu niste sume astronomice

S-a aflat care este produsul de la Lidl care a ajuns să coste o avere cumpărat la negru. Acest produs costa doar 50 de lei, însă s-a tranzacționat cu o sumă astronomică. În afară de alimente, băuturi și produse de larg consum, magazinele Lidl pune la dispoziția cumpărătorilor și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte la prețuri foarte accesibile.

Un produs de 50 de lei de la Lidl a ajuns să se vândă la un preț exorbitant. Despre ce articol este vorba

Lidl are în magazinele sale și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de calitate destul de bună, la prețuri convenabile. Deseori, Lidl scoate ediții limitate, care beneficiază de un design foarte interesant, care ajung la mare căutare.

Așa s-a întâmplat și în cazul unor adidași care au fost vânduți în țara noastră cu 50 de lei destul de bine, însă au ajuns să se vândă pe piața neagră cu niște sume incredibile, subiect tratat de altfel și de către Playtech.ro.

Finlandezii au plătit cât nu face pentru adidașii de la Lidl

Cuceriți definitiv de ediția de adidași puși în vânzare de Lidl s-au arătat a fi finlandezii. Practic în doar câteva minute aceștia au epuizat toate stocurile din magazine, după care clienții care nu au apucat să intre în posesia unei perechi de pantofi sport de la Lidl, au început să îi cumpere de pe diverse site-uri specializate în vânzări.

Astfel, s-a ajuns la niște prețuri incredibile pentru pantofii sport de la LIDL, plătindu-se până la 6.000 de euro pentru o pereche.

Adidașii Lidl au făcut furori și în Anglia

La fel s-a întâmplat și în Anglia, unde Lidl, în luna septembrie a anului trecut, a scos în magazinele din Liverpool adidași marcă proprie la prețul de 12.99 de lire sterline.

Pantofii sport au zburat imediat din magazine, după care au început negocierile pe platformele de vânzări. Încălțămintea galbenă, albastră și roșie plus accesorii cu logo-ul supermarketului a devenit un adevărat succes, fanii ajungând să plătească pentru o pereche un preț de 3.100 lire sterline pe eBay.

Ce s-a întâmplat în România cu adidașii Lidl

Adidașii Lidl s-au vândut rapid și în România, dar nu a fost aceeași isterie ca în Finlanda de exemplu. Pe site-ul OLX.ro, o pereche costa între 149 și 1200 de lei.

Pantofii sport de la Lidl au avut succes și în România, însă nu au ajuns să se vândă pe siteuri-le de la noi cu suma astronmică de 6700 de euro cu care a ajuns să se vândă în Finlanda. După ce nu s-au mai găsit în rafturile Lidl, adidașii costau pe olx între 149 și 1.200 de lei.