Patru persoane înjunghiate mortal în sud-estul Londrei. Un bărbat a fost arestat pentru crimă

Patru persoane înjunghiate mortal în sud-estul Londrei. Un bărbat a fost arestat pentru crimă

Trei femei și un bărbat au fost găsiți fără viață într-o casă din Bermondsey, sud-estul Londrei, în jurul orei 1.40, a spus Poliția Metropolitană. Victimele prezentau plăgi prin înjunghiere. Potrivit oamenilor legii, un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de crimă. Acesta a fost dus la o secție de poliție din sudul capitalei, unde rămâne în arest.

Crimă oribilă în sud-estul Londrei

Patru persoane au fost găsite moarte după ce s-a raportat o ceartă la o proprietate din Bermondsey, la primele ore ale acestei dimineți. Toate cele patru victime, care au fost găsite în interiorul locuinței, au fost declarate moarte la fața locului. Bărbatul arestat sub suspiciunea de crimă a fost dus la o secție de poliție din sudul Londrei, unde rămâne în arest. Se crede că atacatorul și victimele se cunoșteau.

Patru oameni au fost înjunghiați mortal

O parte a străzii a fost închisă cu grilaje de metal și mai multe corturi au fost amplasate în timp ce polițiștii continuă cercetările la fața locului. Anne Birkett, al cărei dormitor dă spre proprietatea unde au fost găsite victimele, a spus că a fost trezită de sirenele poliției și de un elicopter care survola zona.

„Este devastator – auzi toate astea, dar niciodată nu presupui că va fi chiar lângă casa ta. Sunt asistent maternal și am copii în grijă, iar acum trebuie să îi protejez din cauza a ceea ce s-a întâmplat”, a declarat femeia de 60 de ani, pentru Sky News.

Medicii nu i-au putut salva

Poliția Metropolitană a explicat că ofițerii au fost chemați la proprietatea din Delaford Road la ora 1:40 și au fost forțați să intre înăuntru. Aceștia au găsit patru persoane care au suferit „ceea ce se crede că sunt răni prin înjunghiere”, a spus un purtător de cuvânt.

„În ciuda eforturilor medicilor, toate cele patru persoane – trei femei și un bărbat – au fost declarate moarte la fața locului”, a adăugat omul legii.

Tragedia a îngrozit comunitatea

Detectivii investighează cazul, iar agenții de poliție au luat legătura cu rudele apropiate și urmează să aibă loc autopsiile victimelor. Deputatul local Harriet Harman a descris crimele drept o „tragedie îngrozitoare”, spunând reporterilor prezenți că întreaga comunitate este „foarte pașnică” și „liniștită”.

„Poliția a arestat pe cineva, dar este foarte important ca oamenii să ofere informații – orice detaliu pe care îl au – poliției, astfel încât oricine a comis această crimă îngrozitoare să poată fi adus în fața legii. Este o tragedie teribilă și gândurile noastre sunt la familia și prietenii victimelor”, a afirmat Harman.

„Sunt îndurerat că trei femei și un bărbat au fost uciși într-un incident devastator la o adresă din Southwark. Gândurile mele sunt la familia și prietenii celor care și-au pierdut pe cei dragi în această crimă îngrozitoare”, a transmis primarul Londrei, Sadiq Khan.

Edilul capitalei a mai spus că ține legătura cu șefii Poliției Mettropolitane și a îndemnat lumea să contacteze imediat forțele de ordine, dacă are informații despre aceste crime.

Citește și: