Panică pentru Viktor Orban, soția acestuia și bodyguard. Salvați de la înec de un jurnalist

Panică pentru Viktor Orban, soția acestuia și bodyguard. Salvați de la înec de un jurnalist

Premierul Ungariei, Viktor Orban, aflat în vacanţă pe litoralul croat, a fost la un pas să se scufunde cu o barcă gonflabilă, dar a fost salvat de un jurnalist local. Incidentul a avut loc în weekend, într-un golf al insulei Vis de pe coasta Dalmaţiei. Potrivit bărbatului, barca în care se aflau oficialul de la Budapesta, soţia acestuia şi bodyguardul lui pierdea aer şi risca să ia apă.

Viktor Orban al Ungariei, la un pas de înec

Prim-ministrul ungar Viktor Orban își petrece vacanța de vară în Croația. Potrivit informațiilor Index, un site de știri maghiar, premierul se află pe insula Brač, unde a fost depistat într-un restaurant. Personalul de la Konoba Gajate a postat chiar și o poză cu oficialul de la Budapesta, adăugând că a fost o onoare pentru ei să-l găzduiască.

Un jurnalist croat i-a sărit în ajutor

Totuși, după cum s-a dovedit, concediul său nu pare să fie perfect. Slobodna Dalmacija, un ziar croat, a relatat că barca premierului ungar s-a stricat nu departe de Vis. În cele din urmă, Viktor Orban, soția sa și garda de corp au fost salvați de jurnalistul Boris Vrkic.

„Barca sa gonflabilă s-a rupt, aşadar i-am adus la ţărm pe el, pe soţia sa şi pe bodyguardul său”, a spus jurnalistul Boris Vrkic, relatează cotidianul Slobodna Dalmacija.

Deși a fost la un pas de înec, premierul Ungariei şi-a menţinut buna dispoziţie, apoi a mers să ia cina la un restaurant pescăresc, a dezvăluit jurnalistul croat. Viktor Orban îşi petrece vacanţele de vară pe litoralul Croaţiei.

Oficialul de la Budapesta este fan Croația

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban (59 de ani), a trebuit să fie adus la țărm, în Croația, în timpul unei vacanțe la Marea Adriatică. „Barca lui s-a spart, așa că l-am adus pe el, pe soția lui și pe garda lui de corp la mal”, a declarat jurnalistul Boris Vrkic, care este bun prieten cu oficialul de la Budapesta.

Incidentul în sine s-a petrecut weekendul trecut, într-un golf de pe insula Vis. În timpul operațiunii de salvare, Orban a avut o dispoziție bună, a continuat bărbatul. Apoi i-a recomandat un restaurant de pește deasupra golfului Rukavac. Șeful guvernului populist de dreapta, care a apărut, recent, la o întâlnire a susținătorilor fostului președinte american Donald Trump în Texas, își petrece, de regulă, vacanțele de vară în Croația, lângă mare.