07 apr. 2022 | 19:41

Orașul important din România care dă gratuități și reduceri celor care calcă prin el. Cum de este posibil asta

ACTUALITATE
Orașul important din România care dă gratuități și reduceri celor care calcă prin el. Cum de este posibil asta

În România, există orașul în care turiștii se pot bucura atât de gratuități, cât și de reduceri. Află despre ce așezare este vorba și de ce anume poți beneficia, doar călcându-i pragul.

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, Oradea, are grijă să își întâmpine turiștii cu cadouri care constau în gratuități și reduceri, fiind cel de-al treilea an consecutiv în care face acest lucru.

Astfel, în cazul celor care se cazează două nopți consecutive în oraș, vor putea călători gratuit cu transportul în comun. De asemenea, turiștii pot intra la muzee fără să fie nevoiți să plătească o contravaloare a biletului.

Orașul din România pe care dacă îl vizitezi beneficiezi de gratuități

Totodată, în afara transportului gratuit și al accesului gratuit la obiectivele culturale și turistice, cei care calcă pragul Oradei, pot beneficia de o reducere de 10% la cafenelele și restaurantele orașului. Acestea sunt principalele facilități de care se pot bucura turiștii care decid să petreacă două sau mai multe zile în Oradea, în această perioadă a anului.

„Reluăm această campanie de gratuităţi pentru că am avut mare succes cu ea, spunem noi, şi, pratic, constă într-o serie de beneficii pe care turistul care vine în Oradea şi se cazează minim două nopţi le are la dispoziţie”, a spus Alina Toie, director general Visit Oradea.

Toți cei care doresc să beneficieze de aceste gratuități și reduceri, vor trebui să solicite un cod unic de înregistrare care poate fi preluat doar de la unitățile de cazare din Oradea. Aceștia vor trebui să se înregistreze pe o platformă cu ajutorul personalului unității de cazare, iar apoi vor primi un cod pe telefon.

Cu ajutorul acelui cod, turiștii vor putea accesa mai multe servicii în cadrul orașului, după cum a afirmat managerul unui hotel din Oradea, Romeo Ionescu. Această campanie poartă numele de „Oradea cu drag”, iar data când va lua startul va fi de 15 aprilie, fiind valabilă până la 31 decembrie 2022.

Vezi mai multe detalii AICI