NieR: Automata devine serial de anime: ce știm, până acum, despre asta

NieR: Automata devine serial de anime: ce știm, până acum, despre asta

„NieR: Automata” are șanse reale de a se transforma într-un serial de anime în toată regula. Vestea recentă îi va bucura pe fanii acestui joc video.

Mult lăudat joc RPG, „NieR: Automata”, se va metamorfoza într-o serie anime, a anunțat, cu puțin timp în urmă, Square Enix. Un trailer lansat recent (pe care îl puteți vedea la sfârșitul acestui articol) ne dezvăluie câteva detalii despre modul în care va arăta noul anime. Cu toate astea, trebuie să recunoaștem că din trailer nu se poate vedea nimic altceva, în afara câtorva detalii ce țin de grafică.

Partea bună este că, pe lângă acest trailer, dezvoltatorii „NieR: Automata” au publicat și pe Twitter o imagine a personajului principal, 2B, și a robotului însoțitor, Pod.

Despre ce va fi vorba în noul anime „NieR: Automata”

Se pare că povestea va urmări îndeaproape intriga jocului original, lansat în 2017, care, la vremea respectivă, a prins destul de bine la public. „Acțiunea scenariului se desfășoară într-un viitor îndepărtat în care ființele umane se pregătesc să călătorească către Lună, pentru a scăpa de amenințarea roboților și a altor forme de viață inanimate, pe care extratereștrii le folosesc pentru a extermina omenirea, se arată într-o postare blog oficială.

2B aparține unei unității android nou înființate, cu numele de „Yorha”, care pornește într-o luptă acerbă cu scopul de a recuceri Pământul.

Ce-i drept, primul joc nu le-a adus dezvoltatorilor mulți bani în buzunare, remarcă regizorului Yoko Taro, însă partea a doua a reprezentat un succes de proporții care a primit laude „la scenă deschisă”, atât pentru grafica uimitoare, dar și pentru ideile de scenariu absolut unice.

Cu alte cuvinte, acest joc pare perfect pentru a fi transpus într-o serie anime.

„NieR: Automata” va fi produs de Square Enix și Aniplex, studioul din spatele Fullmetal Alchemist și Sword Art Online, însă asta e tot ceea ce știm, până în acest moment. Dat fiind că Sony deține Aniplex, există marea posibilitate ca noul anime să apară inclusiv pe Crunchyroll sau Funimation.

Citește și: