Mission: Impossible 7 – ce știm despre noul film cu Tom Cruise, când se lansează

Mission: Impossible 7 - ce știm despre noul film cu Tom Cruise, când se lansează

Trailerul pentru Mission: Impossible 7 va fi disponibil cât de curând. Până atunci, însă, hai să vedem ce se știe, până acum, despre cel mai nou film în care îl poți vedea pe Tom Cruise.

Următorul film din franciză și-a dezvăluit titlul oficial, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, confirmând că este primul dintr-o serie de două. După ce a suferit întârzieri de producție, din pricina pandemiei, filmul este acum programat să apară în cinematografe pe 14 iulie 2023.

Mission: Impossible 7 & 8 va continua colaborarea dintre Tom Cruise și Christopher McQuarrie. Parteneriatul a fost fructuos până acum, deoarece Mission: Impossible – Fallout, din 2018, a devenit extrem de apreciat. Mai mult, filmările pentru Dead Reckoning Part Two sunt, în prezent, în plină desfășurare, prima parte fiind deja finalizată și așteptând să se bucure de apreciere, în rândul fanilor.

Trailerele pentru franciza Mission: Impossible sunt întotdeauna spectaculoase și extrem de apreciate de fani, deoarece includ cascadorii care sfidează realitatea, realizate de Tom Cruise. Așadar, putem bănui că și acesta va fi.

Mission: Impossible 7 are o misiune imposibilă: să depășească Fallout

Pelicula viitoare are, într-adevăr, o misiune de extrem de grea, de vreme ce va trebui să depășească succesul Fallout, iar acest lucru este foarte greu de realizat. Cu toate astea, avem încredere în Tom Cruise și în capacitatea sa de a executa cascadorii absolut unice. Spre exemplu, se zvonește că, de data aceasta, îl vei putea vedea pe o motocicletă, în timp ce cade de pe o stâncă.

Deși mai este mai mult de un an până când filmul va ajunge în cinematografe, cu siguranță ar avea sens ca lansarea trailerului Mission: Impossible 7 să se întâmple relativ curând, pentru a activa imaginația fanilor.

Pe de altă parte, peste o săptămână, îl vei putea vedea pe Tom Cruise pe marile ecranele din toată lumea jucând în Top Gun: Maverick, o altă lansare venită direct de la Paramount Pictures, care se anunță a fi de mare angajament.

Citește și: