18 feb. 2022 | 12:54

Lidl, Kaufland și alții tremură din încheieturi: magazinul cel mai iubit de români a dat drumul la prețuri nebune, azi

Ghidul cumpărătorului
Lidl, Kaufland și alții tremură din încheieturi: magazinul cel mai iubit de români a dat drumul la prețuri nebune, azi

Magazinele cunoscute ale românilor, Lidl și Kaufland tremură când văd cele mai noi oferte ale celui mai iubit retailer din mediul online. Iată ce produse au prețuri excepționale, fără ca Lidl și Kaufland să poată concura.

Cumpărăturile săptămânale sunt realizate de cele mai multe ori de către români la magazine cunoscute precum Lidl, Kaufland, Carrefour sau Mega Image, însă acestea trebuie să fie mereu cu ochii pe competitorii lor, având în vedere lupta acerbă în ceea ce privește prețurile și ofertele.

Pentru a fi sigur că are cele mai bune oferte de pe piață, magazinul eMAG a lansat oferta Crazy Days în cadrul căreia poți cumpăra cele mai bune produse electronice, electrocasnice, auto și bricolaj sau fashion. Acestea au prețuri reduse considerabil, astfel că magazinele Lidl și Kaufland vor putea ține piept cu greu concurenței.

Un exemplu în acest sens este setul de coafat Philips, format dintr-un uscător de păr cu o putere de 1600 W, 3 setări de viteză și temperatură, cap de coafare de 14 mm la care se adaugă o placă de îndreptat părul prevăzută cu plăci cu infuzie de cheratină, la un super preț de 99,99 de lei. Pachetul poate fi achiziționat de AICI.

Lidl și Kaufland tremură când văd oferta magazinului eMAG

De asemenea, tot pentru îngrijirea corpului tău, eMAG a inclus în oferta Crazy Days și produse de îngrijire personală, cosmetice și parfumuri. Toate aceste produse beneficiază de prețuri reduse, prețuri cărora magazinele Lidl și Kaufland nu pot face față. Verifică noul catalog al acestor produse AICI.

În ceea ce privește accesoriile auto și articolele de bricolaj, retailerul a încadrat inclusiv aceste produse în oferta Crazy Days. Așadar, poți cumpăra anvelope pentru mașină, electronice auto și articole pentru grădinărit la prețuri imbatabile. Poți consulta actuala ofertă AICI.

Telefoanele, laptopurile și televizoarele sunt parte din oferta imbatabilă a eMAG. Nici Carrefour nu poate concura cu prețurile incredibile pe care cel mai iubit magazin al românilor le-a afișat la nenumărate produse. Verifică lista de prețuri din catalog AICI.

Chiar dacă Lidl, Kaufland și Carrefour sunt consacrate în produse alimentare, magazinul eMAG a inclus și aceste produse în ofertă. Băuturile și alimentele se regăsesc acum la prețuri mult mai mici, fiind un moment oportun să îți faci plinul în cămara ta și în barul cu băuturi. Accesează oferta AICI.