27 ian. 2022 | 18:55

Frumusețea căminului vine din reduceri fără precedent: ofertele eMag pentru binele tău

Ghidul cumpărătorului
Frumusețea căminului vine din reduceri fără precedent: ofertele eMag pentru binele tău

Vrei să redecorezi și nu ai inspirație? eMag e soluția ta. Reducerile extraordinare vor face din casa ta un cămin pe care nu îl vei recunoaște!

eMag a pregătit pentru tine o grămadă de promoții în această perioadă, printre care se numără și articolele din categoria home-deco. Dacă vrei să îți remobilezi sau să redecorezi casa, acum ai ocazia ideală. Cel mai mare magazin online e locul perfect în care găsești tot ce vrei, la cele mai bune prețuri.

Cel mai popular magazin online își actualizează zilnic campaniile pe site-ul său, mai ales în această perioadă, așa că poți verifica prețurile, dar și stocurile produselor pe care vrei să le achiziționezi direct pe site. Dar poate ai nevoie de niște sugestii, așa că ți-am pregătit o listă scurtă cu cinci produse din gama home-deco, care să te inspire.

eMag îți decorează casa în această iarnă

Dacă vrei să-ți schimbi mobila din sufragerie, biblioteca Kring Barking este practică și modernă, perfectă pentru depozitarea cărților sau a unor obiecte decorative. Este ideală pentru spațiile mici, ca în holurile înguste sau la birou. Produsul este fabricat din pal melaminat de 16 mm și canturi ABS. De asemenea, conține schița de montaj și accesoriile necesare pentru montare. Este ușor de montat, chiar și pentru cei fără experiență, și are un preț bun la eMag.

Personal, nu mă dau în vânt după covoare, dar casa ar fi mai goală fără ele. Am însă o slăbiciune pentru covoarele pufoase. Acest covor Shaggy Soft cu aspect de blăniță este confecționat din 100% poliester cu spate din bumbac. Îți imaginezi cum e să stai pe el, cu o cană de ceai cald în mână? Relaxare totală. Mai mult, e și foarte ușor de întreținut. Nu trebuie bătut sau scuturat în timpul curățării, ci trebuie curățat cu ajutorul unui aspirator puternic, de dorit în fiecare zi, pentru a-i păstra aspectul frumos.

Ce s-ar potrivi cel mai bine pe un covor așa moale? Un fotoliu beanbag foarte confortabil, de dimensiuni generoase. Are formă de tip norișor, iar datorită acesteia, puful va lua forma corpului tău, spătarul va fi un plus pentru confortul tău, iar tu te vei putea relaxa citind o carte sau privind emisiunea preferată la TV. Materialul plăcut la atingere pe pielea goală, impermeabil, durabil și rezistent UV va fi foarte ușor de întreținut și este pretabil atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Trebuie să te învelești și cu ceva, când citești o carte pe fotoliu, nu? Această pătură din imitație de blană este moale, pufoasă și călduroasă. Poate fi folosită atât ca pătură, cât și ca o cuvertură de pat.

Pătura Springos din lână este soluția perfectă pentru serile lungi de toamnă, lângă șemineu. Și dacă tot am adus vorba de șemineu, în lunile de iarnă ai nevoie de acest șemineu elegant. Larsen este alegerea perfectă pentru o ramă de șemineu cu un design sofisticat. dar, în același timp, echilibrat.