11 feb. 2022 | 18:52

Se găsește la Lidl acum, dar și la concurența online. Dispozitivul util care te salvează în parcare

Ghidul cumpărătorului
Se găsește la Lidl acum, dar și la concurența online. Dispozitivul util care te salvează în parcare

Unul dintre cele mai cunoscute magazine din România, Lidl a anunțat că va introduce în gama sa de articole două noi produse pentru categoria auto. Aceste produse pot fi găsite, de asemenea, la concurența online, care dispune de foarte multe articole.

Astfel, Lidl a anunțat că va introduce de săptămâna viitoare stâlpul blocator pentru locul de parcare. Acest dispozitiv va fi lansat cu prețul de 100 de lei. În ceea ce privește dimensiunile acestuia, producătorul menționează 15 x 14 x 65 de cm și este  livrat alături de trei chei. Stâlpul poate fi utilizat de către cei care au cumpărat un loc de parcare, însă nu și de către cei care au închiriat un astfel de loc de la primărie.

Potrivit Primăriei Sectorului 3 din București, amplasarea unui astfel de dispozitiv de a menține liber locul de parcare este strict interzisă, după cum reiese din Regulamentul privind licitația-atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3. Acest lucru poate fi întâlnit și în cazul primăriilor din alte orașe ale țării.

Un astfel de stâlp blocator poate fi găsit și în cadrul ofertei eMAG. Retailerul dispune de nenumărate astfel de dispozitive de blocare a locului de parcare, de diferite dimensiuni și prețuri. Poți consulta oferta eMAG AICI.

Găsește cea mai bună ofertă de la Lidl și eMAG

Tot în cadrul magazinului Lidl  găsi lampa de lucru cu LED și acumulatori la un preț de 60 de lei. Acest dispozitiv este prevăzut cu un magnet la unul dintre capete, putând fi atașat cu ușurință suprafețelor metalice. Lampa dispune de două trepte de intensitate a luminii și un acumulator cu o capacitate de 2.200 mAh. Totodată, conținutul cutiei va cuprinde și un dispozitiv de încărcare și un cablu USB.

În cazul eMAG și această categorie de produse cuprinde nenumărate articole, în funcție de detaliile tehnice ale lămpii, dar și a prețului, unele dintre ele fiind la mai puțin de 20 de lei. Poți consulta catalogul eMAG AICI.

Secțiunea Auto de la Lidl ofertează și diferite spray-uri Parkside pentru îngrijirea autoturismului tău. Prețul unui astfel de spray este de 12 lei, iar un set de covorașe auto se regăsește la 40 de lei. Competitorul oferă mai multe tipuri de spray ale căror prețuri variază în funcție de gramaj și de brand, oferta fiind disponibilă AICI. În ceea ce privește covorașele auto, eMAG dispune de foarte multe variante care au un preț de pornire de 17 lei, AICI.