25 iul. 2022 | 17:25

LeBron James și Rick & Morty ajung în MultiVersus: când vor disponibile noile personaje

ACTUALITATE
LeBron James și Rick & Morty ajung în MultiVersus: când vor disponibile noile personaje

La o săptămână după lansarea efectivă, MultiVersus primește două personaje noi.

LeBron James, vedeta de baschet care a jucat anul trecut într-un film despre a fi introdus într-un joc video, este acum introdus într-un joc video. El se va alătura lui MultiVersus pe 26 iulie ca un nou personaj din categoria bruiser, îmbrăcat în tricoul său Tune Squad de la Space Jam 2. Setul de mișcări al lui LeBron pare să se învârte în jurul unui mingi de baschet care îi oferă o anumită rază de acțiune. De asemenea, îl vedem îndreptându-se asupra adversarilor într-un videoclip promoțional lansat de dezvoltator, ca parte a San Diego Comic-Con.

La scurt timp urmează să apară și Rick & Morty, care, la fel ca Tom & Jerry, se pare că vor juca ca un duo unificat. Nu am văzut încă imagini cu Rick & Morty, dar cu siguranță se simt la fel de bine în MultiVersus ca orice alt personaj, având în vedere escapadele lor.

M-aș aștepta ca diverse obiecte științifico-fantastice, cum ar fi Rick’s Portal Gun, să facă parte din setul de mișcări. Mr. Meeseeks este deja un obiect care poate fi aruncat în joc. Rick & Morty se vor alătura la începutul sezonului 1, MultiVersus este în prezent în „Preseason” până pe 8 august.

Sezonul 1 va începe pe 9 august

Apariția lui Rick & Morty era așteptată în urma unor zvonuri apărute anul trecut despre joc, care s-au dovedit exacte până acum. Scurgerile chiar au remarcat la acea vreme că LeBron James ar putea fi unul dintre primele personaje adăugate jocului. Printre acea listă de completări așteptate se numără Mad Max, Gandalf, Johnny Bravo, Daenerys, The Hound, Godzilla, Fred Flintstone, Marvin the Martian și multe alte personaje.

Va fi interesant de văzut cum aceste personaje se încadrează în listele inițiale de niveluri MultiVersus, cele mai multe dintre ele având în frunte personaje ca Taz, Batman și Jake the Dog.

MultiVersus se află în prezent într-o „beta deschisă”, deși rămâne disponibil pentru cumpărare pe Steam la niveluri de 40 USD, 60 USD sau 100 USD.