10 nov. 2022 | 17:05

Imagini incredibile cu Kadîrov. Liderul cecen își pierde speranța. A declarat că vrea să moară în „războiul sfânt”

ULTIMA ORĂ
Imagini incredibile cu Kadîrov. Liderul cecen își pierde speranța. A declarat că vrea să moară în „războiul sfânt”

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut un videoclip în care îi îndeamnă pe toți să vină să lupte alături de el și copiii lui în războiul din Ucraina. Kadîrov pare că și-a pierdut orice speranță și spune că vrea să moară în „războiul sfânt”. Declarațiile uluitoare au fost făcute pe Twitter.

Ramzan Kadîrov, declarații halucinante

O nouă serie de afirmații halucinante făcute de Kadîrov arată că trupele lui Putin nu mai fac față războiului din Ucraina. Liderul cecen spune că visul lui este ca el și copiii săi să moară în războiul din Ucraina. Acesta și-a dorit să mobilizeze cât mai mulți ceceni, însă visul nu i s-a îndeplinit și acum se declară dezamăgit. 

„Îndemn toți musulmanii, toți cecenii, don, de ce stați? Haide, adunați-vă, formați batalione, don! Eu vă voi aproviziona, vă voi îmbrăca, o să vă înarmez, don! Trebuie să luptați, trebuie să apărați interesele prorocului nostru iubit, Coranul, don, statul, suveranitatea.

Cine mai sunteți voi, don, dacă astăzi nu luați calea luptei împotriva acestor sataniști și fasciști. Fiecare mamă, fiecare tată, don, mamă, trebuie să-și dea fiul, don și să apere interesele creștinilor și musulmanilor. Trebuie să apere interesele, tradițiile, obiceiurile”, spune Kadîrov într-un mesaj tulburător.

„Fiți bărbați”

Acesta a declarat că trebuie ca el și confrații săi trebuie să își ia armele de la țările europene „până când ei vor sta în genunchi să ceară iertare”. 

El i-a chemat la război pe toți musulmanii, încurajându-i să fie „bărbați”.

„Treziți-vă, don! Fiți musulmani, fiți bărbați! Noi, don, trebui să luăm armele de la țările europene până în momentul în care ei vor sta în genunchi ca să ceară iertare.

Acest război este sfânt. Acest război este sfânt, don și eu visez să mor în acest război. Eu mor ca și ai mei copii să moară în acest război sfânt, dar noi vom muri, don, doar atunci când vă vom distruge”, a continuat liderul cecen.

El ș-a încheiat mesajul spunând că are convingerea că va ieși victorios din acest război. 

„Cine nu e cu noi, e sub noi”,  a spus el.