06 apr. 2022 | 09:55

Gigantul american care face angajări masive în România: lucrezi de la distanță, nici nu mergi la serviciu

ACTUALITATE
Gigantul american care face angajări masive în România: lucrezi de la distanță, nici nu mergi la serviciu

Atunci când vine vorba despre angajări și, mai ales, despre salarii bune, România devine, în mod evident, sinonimă cu repetenția, țara noastră fiind pe un loc codaș, din acest punct vedere.

Cu toate astea, încet-încet, lucrurile par să se mai schimbe și pe la noi, întrucât, măcar din când în când, câte un nume mare din industria internațională își face debutul la noi, ori chiar anunță că-și extinde activitatea, astfel încât să creeze noi locuri de muncă.

GoPro face un pas în față, în România, și anunță noi angajări

Compania GoPro, din Statele Unite ale Americii, a anunțat că că vrea să facă noi angajări, în România, și caută oameni capabili care să lucreze inclusiv de la distanță.

Cu alte cuvinte, dacă ți-ai intrat în ritm și lucrul de acasă a devenit a doua ta natură, dar îți dorești, în paralel, și un salariu mai bun decât media națională, iată unde trebuie să aplici pentru următorul tău loc de muncă.

„Echipa din București a fost crucială pentru dezvoltarea ecosistemului GoPro. Suntem încântați să ne extindem oportunitățile pentru a include angajați din întreaga țară (România) care doresc să lucreze pentru o companie ca GoPro, care sprijină diferite stiluri de viață, incluzând posibilitatea de a lucra de la biroul nostru din Timpuri Noi, de la distanță sau combinat”, a declarat Cedric Fernandes, vicepreședinte al GoPro, în ceea ce privește ingineria software.

GoPro se află în țara noastră încă din 2017, an în care și-a deschis primul birou în Capitală.

În plus, conform informațiilor pe care le avem, se pare că această companie a dus-o destul de bine pe meleaguri românești, înregistrând afaceri de circa 22,7 milioane de lei, în 2020.

De asemenea, tot în 2020, a avut un număr aproximativ de 74 de angajați la birou său de IT, situat la sediul din București.

GoPro este, în acest moment, unul dintre liderii mondiali atunci când vorbim despre camerele de live action sportive. În plus, gigantul este recunoscut și pentru dronele pe care le produce, produsele sale fiind preferate de publicul nișă.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele