Fornite are un nou sezon: ce poți să câștigi și ce personaje noi își fac apariția

Fornite are un nou sezon: ce poți să câștigi și ce personaje noi își fac apariția

Battle Royale devine relaxat pentru Capitolul 3: Sezonul 3.

După câteva luni de lupte serioase cel mai recent sezon din Fortnite este surprinzător de relaxat. De fapt, sezonul 3 al celui de-al treilea capitol al jocului se numește, pur și simplu, Vibin’. Aduce cu el câteva schimbări notabile asupra insulei, inclusiv noi locații, cum ar fi un parc de distracții – complet cu un rollercoaster – precum și o pădure cu aspect triplu numită Reality Falls, care prezintă puieți magici pe care jucătorii îi pot planta și crește pentru loot mai bun.

Din punct de vedere al gameplay-ului, sezonul aduce înapoi un vehicul preferat de fani, Baller-ul. Totuși, a fost ușor modificat: are mai multă viață, poate pluti pe apă și are o baterie care se va stinge în cele din urmă. De asemenea, se pare că poți să duci unul la rollercoaster și să te dezlănțui. Acum, jucătorii pot călări și mistreți, iar sezonul 3 introduce o funcție numită „storm sickness”.

Sezonul 3

Iată cum îl descrie dezvoltatorul Fortnite:

”Dacă stai în furtună prea mult timp cumulat într-un meci, vei dezvolta rău de furtună, o boală care accelerează degradarea sănătății tale din cauza furtunii. Dar nu îți face griji: răul de furtună nu vine niciodată ca o surpriză – veți primi un avertisment dacă ești aproape de a o primi. Și, din fericire, leacul pentru boala de furtună este pur și simplu ieșirea din furtună. Dacă te întorci, totuși, te va afecta imediat din nou.”

Și, desigur, un nou sezon înseamnă un nou battlepass, care, la rândul său, înseamnă mai multe personaje de deblocat. Punctul culminant al acestui sezon este Darth Vader (care ar fi un partener minunat pentru Obi-Wan), dar există și o nouă figură asemănătoare jucăriei numită Snap pe care o poți personaliza deblocând noi anexe. Mai târziu în sezon, posesorii de permise de luptă îl pot debloca pe Indiana Jones, care arată uimitor de deplasat lângă distribuția mult mai colorată din acest sezon.

Noul sezon plin de vibrații urmează Resistance, care este cel mai remarcabil pentru introducerea acum permanentă a modului Zero Build în Fortnite – deși jucătorii pot juca în continuare modul clasic build-and-shoot dacă doresc.

Citește și: