Complet gratuit de la Digi RCS RDS, online: cum profiți de cea mai bună ofertă, oriunde

Complet gratuit de la Digi RCS RDS, online: cum profiți de cea mai bună ofertă, oriunde

Digi RCS RDS este un furnizor de telecomunicații care a devenit, în ultimul deceniu, sinonim cu internetul de mare viteză. În încercarea de a atrage și mai mulți clienți în curtea sa, acum a făcut și tranziția către streaming ”cu două mâini”.

Digi RCS RDS încearcă fie în pas cu moda când vine vorba de serviciile pe care le oferă, iar asta înseamnă să lanseze o platformă de streaming pentru a te putea bucura și în deplasare de filmele tale favorite și posturile TV pe care le accesezi de acasă. Toate acestea au fost agregate în Digi Online, iar serviciul este gratuit pentru abonați, cu condiția să-l activezi.

Digi RCS RDS oferă ceva gratuit, pe bune

Toți abonații Digi RCS RDS au acces gratuit și la Digi Online, o platformă de streaming pentru filme, seriale și posturi TV tradiționale, toate de pe telefonul, tableta sau laptopul tău. Deși serviciul se ascunde și în spatele unei pagini web sugestive, îl găsești pe Google Play Store, Apple App Store și în App Gallery, pentru dispozitivele Huawei.

Pentru a profita de Digi Online, pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt cât se poate de simpli și-i găsești explicați pe site-ul Digi. ”Foarte simplu, cu datele contului tău de client Digi.ro, îl creezi în doi și timpi și trei mișcări de aici, în cazul în care nu-l ai deja. Apoi, te poți loca cu adresa de mail aleasă și cu parola stabilită, atât în aplicația cât și pe site-ul Digi Online.”, se arată pe pagina dedicată serviciului.

”Iar dacă ai Digi Mobil, e și mai simplu. Te vei putea loga în aplicație fără să mai parcurgi alți pași. Doar alegi metoda de logare cu număr de telefon Digi, introduci numărul tău și codul primit prin SMS și asta a fost tot”, au mai adăugat oficialii Digi RCS RDS.

În privința conținutului pe care îl poți vedea pe acest serviciu online, discutăm de competiții sportive naționale și internaționale, filme și seriale în secțiunea Play și HBO Go, documentare, desene animate și, nu în ultimul rând, canale dedicate filmelor și serialelor. Ca o notă de subsol importantă, tot ce există pe Digi Online nu poate fi vizionat din afara țării, ci doar pe teritoriul României.

Citește și: