14 mart. 2022 | 11:44

Gratis de la Digi RCS RDS: comanzi un telefon cu zero lei avans, detaliile complete ale ofertei

ACTUALITATE
Gratis de la Digi RCS RDS: comanzi un telefon cu zero lei avans, detaliile complete ale ofertei

Compania Digi (RCS & RDS) vine cu noi surprize, însă de data asta oferta este mai tentantă ca niciodată. În cazul în care ai nevoie de un nou telefon ori îți dorești să exprimentezi și altceva, la Digi România găsești o ofertă de nerefuzat.

Compania de televiziune și de internet, Digi RCS RDS, a făcut anunțul mult așteptat. Clienții noi dar și existenți își pot comanda smartphone-uri cu 0 lei avans!

Prin urmare, dacă te portezi cu numărul în rețeaua Digi poți să cumperi telefoane cu zero lei avans fără dobândă.

”Vino cu numărul tău de mobil în rețeaua Digi RCS RDS și te bucuri de net nelimitat 3G, 4G și 5G, costuri accesibile în Roaming, minute și mesaje nelimitate în rețeaua Digi, conexiune instantanee a apelului, calitate HD a sunetului, voce și date mobile simultan. Cu tehnologia 4G, vei descoperi o altă performanță a internetului tău și o calitate superioară a apelurilor plus 80 GB de trafic de net în rețeaua mobilă 5G la toate abonamentele. Ai viteză maximă cu trafic suficient! Cost mai mic, servicii bune, același număr și ești la DIGI. Portarea o poți face online, cap coadă”, a declarat compania.

Digi a avut un an excelent

Digi RCS RDS a publicat rezultatele financiare pe 2021, până la 31 decembrie, iar oficialii companiei au multe motive de bucurie. Grupul de comunicații a înregistrat venituri totale consolidate de 1,5 miliarde de euro, în credere cu 12,7% comparativ cu 2020. Din suma cu pricina, aproximativ 1,3 miliarde de euro au fost venituri din activități continue, iar dacă ne raportăm doar la acest aspect al afacerii, creșterea este de 15,4% față de anul anterior.

„Anul 2021 a adus o serie de schimbări importante în structura și dinamica Grupului DIGI, inclusiv vânzarea operațiunilor noastre din Ungaria, obținerea de spectru suplimentar în România, precum și intrarea pe piața de telecomunicații din Portugalia. Acești pași importanți vor modela profilul dezvoltării afacerii noastre pe termen lung. Ne bucurăm că am obținut performanțe financiare și operaționale semnificative. Vom continua eforturile care ne-au adus rezultate solide și investițiile în infrastructură și tehnologie, pentru a crește business-ul și a menține un nivel ridicat de calitate a serviciilor oferite clienților noștri.

Le suntem recunoscători colegilor din toate teritoriile pentru profesionalismul și competența de care dau dovadă. Datorită efortului comun, clienții noștri au acces, în mod constant, la servicii performante și accesibile”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Digi Communications N.V.