Cum poți face bani buni cu ajutorul unei mașini Tesla

Cum poți face bani buni cu ajutorul unei mașini Tesla

Încă de la intrarea lor pe piață, automobilele produse de Tesla au reprezentat o adevărată revoluție tehnologică. Așadar, este lesne de înțeles de ce mulți dintre împătimiții de mașini au făcut această alegere.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că, pe lângă trăsătura sa eco, foarte apreciată de fani, un automobil Tesla te poate ajuta și altfel.

Descoperirea aparține unui proprietar al unei astfel de mașini. Acesta susține că automobilul său i-a generat venituri lunare cuprinse între 400 și 800 de dolari.

Tesla minează criptomonede ca oricare alt computer

Siraj Raval susține că ar fi reușit să-și rotunjească veniturile lunare cu ajutorul mașinii sale, pe care a cumpărat-o în 2018. Mai exact, acesta ar fi făcut o serie de modificări în cadrul bateriei, care să îi permită să susțină minerea de criptomonede. Din minatul monedelor virtuale Bitcoin și Etherum, omul ar fi obținut, lunar, sume frumoase de bani. Mai mult, acesta a spus că suma câștigată pare să fie mai importantă decât faptul că a modificat parametrii bateriei, astfel că, își poate pierde garanția oricând. „E foarte simplu să exploatezi această mașină-computer și merită”, a declarat el.

Pe de altă parte, un dealer de mașini din Wisconsin, Statele Unite ale Americii, nu pare să fie de acord cu afirmațiile lui Raval. Potrivit acestuia, ar fi încercat, la rândul lui, să obțină venituri din minare, folosind o mașină Tesla, însă rezultatele nu ar fi fost cele așteptate. Bărbatul și-a cumpărat un autovehicul Tesla în 2017, cu tot cu acces la Programul de Superîncărcare pe viață, care asigură gratuitate la încărcare, după cum îi spune și numele, de altfel.

Dealerul a mărturisit că a folosit această opțiune, pusă la dispoziție de companie, pentru a mina criptomonede, însă după un timp s-a declarat nemulțumit de rezultat și a renunțat.

„A funcționat? Da. A minat ceva demn de a fi profitabil în vreun fel sau în vreo formă? Nu”a declarat acesta.

Citește și: