Cum pot descărca YouTube prin AppGallery pe un telefon HUAWEI [P]

Cum pot descărca YouTube prin AppGallery pe un telefon HUAWEI [P]

În ultimii ani, Huawei a făcut o treabă foarte bună în a-și crea propriul ecosistem de aplicații pentru smartphone-urile sale. Acum, ai până și posibilitatea de a descărca YouTube pe un telefon Huawei prin AppGallery. Important este doar să înveți cum urmezi câțiva pași simpli.

HUAWEI AppGallery a progresat foarte frumos în ultimii ani. Dacă la început părea o problemă semnificativă absența accesului la Google PlayStore, acum, lucrurile sunt mult mai optimiste. Există soluții simple la toate nevoile utilizatorilor și, în plus, ai siguranța că tot ce instalezi pe al tău smartphone este verificat în prealabil, certificat ca fiind sigur și, în final, nu îți va face probleme.

În 2022, AppGallery este al treilea magazin virtual de aplicații la nivel global, după numărul de programe disponibile și utilizatori. Ai nu mai puțin de 216,000 de aplicații disponibile pe care le poți instala simplu și rapid printr-o interfață cât se poate de prietenoasă, intuitivă. Vorbim de un ecosistem inteligent și inovator care se adresează nevoilor a nu mai puțin de 580 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună, în peste 170 de țări și regiuni. În doar câteva momente, găsești programele de care ai nevoie pentru plăți, transport, divertisment și nu numai. În plus, ai o serie de aplicații și jocuri pe care le găsești doar în AppGallery, exclusivități.

Huawei AppGallery

Cum descarci YouTube prin AppGallery pe un telefon HUAWEI, folosind Gspace

În urmă cu câți ani, accesul la serviciile Google a devenit imposibil pe telefoanele HUAWEI, dar, între timp, cu Gspace, poți bifa toate nevoile tale când vine vorba de aplicațiile gigantului din Mountain View și nu numai. În doar câteva momente, îți poți instala și YouTube pe telefonul tău Huawei, iar pentru că întregul proces pleacă din AppGallery, ai confortul psihologic că este complet sigur. Nu există niciun risc să întâmpini vreo problemă de compatibilitate sau de securitate.

Pentru a începe, intră în HUAWEI AppGallery de pe telefonul tău Huawei – eu am folosit un Mate Xs 2. În partea de sus a ecranului, caută Gspace, accesează primul rezultat cu o atingere și optează pentru Instalare. Pornește programul.

Pe ecranul principal din Gspace îți poți instala acele câteva aplicații pe care ți le dorești pe Huawei, dar nu le găsești nativ în AppGallery. Printre ele, se numără YouTube, Google Maps, Gmail, Google Photos, Google Drive și altele. Le găsești sub formă de programe recomandate pe ecranul principal al Gspace.

Revenind însă la YouTube, mecanismul este cât se poate de simplu. Atingi icoana aplicației din Gspace și, imediat, se va deschide pagina aferentă YouTube din Google Play Store. Când alegi să instalezi aplicația, vei fi rugat să te autentifici cu contul tău de Google. Urmezi acest pas și, la final, YouTube va putea fi accesat cu ușurință din Gspace. Dacă vrei să-ți faci viața și mai ușoară când vine vorba de redarea rapidă a clipurilor tale favorite, ține câteva momente degetul apăsat pe iconița YouTube din Gspace și optează pentru Create Shortcut. Instant, vei avea YouTube pe ecranul principal al telefonul și poți rula această aplicație ca oricare alta de pe smartphone.

Huawei Mate Xs 2
Huawei Mate Xs 2

HUAWEI Mate Xs 2, telefonul pliabil perfect pentru office, divertisment și gaming

Tutorialul de mai sus l-am realizat pe un HUAWEI Mate Xs 2, probabil cel mai bun telefon pliabil al momentului, un gadget de top care răspunde pretențiilor celor mai exigenți dintre utilizatori. Acesta a fost lansat în vara acestui an și întruchipează tot ce ți-ai dori de la un smartphone care poate deveni în orice moment tabletă, începând cu o balama invizibilă, intitulată Falcon Wing, care nici după câteva sute de plieri nu lasă vreun fel de dungă pe mijlocul panoului de înaltă rezoluție.

HUAWEI Mate Xs 2 este un telefon pliabil de doar 255 de grame, în contextul în care iPhone 14 Pro Max are 240 de grame. Practic, îți pune la dispoziție semnificativ mai mult spațiu de lucru pe un panou cu diagonala de 7.8 inci și o rezoluție de 2200 x 2480 pixeli, pentru doar 15 grame în plus față de un smartphone tradițional, nepliabil.

Indiferent dacă îl folosești pliat sau ”desfăcut”, gadgetul îți dă o încredere deosebită la manipulare. Nu pare sensibil, ci andurant, fiabil, satisfăcător în manevrare. În contextul în care este cel mai subțire terminal pliabil de pe piață, aceste atuuri sunt cu atât mai importante. Pentru ca aceste particularități să fie posibile, construcția dispozitivului a implicat o combinație de fibră de sticlă, aliaj de titan specific industriei aerospațiale și oțel. Dacă această asocierea de termeni nu-ți oferă liniștea sufletească că nu te va lăsa la greu, nu-mi dau seama ce ar putea să facă diferența.

În final, HUAWEI Mate Xs 2 ascunde la interior un acumulator de 4600 mAh și suportă încărcare rapidă SuperCharge de până la 66W. Partea de captură este asigurată de un sistem True-Chroma, începând cu un senzor de 50 de megapixeli care face o treabă foarte bună în aproape orice scenariu, de la lumină redusă până la cadre în mișcare și o combinație de zone întunecate și zone luminoase. Una peste alta, tehnologia HUAWEI XD Optics combină performanța hardware cu abilități software pentru a genera cadre cât se poate de clare, cu culori imortalizate corect și elemente iluminate autentic. În România, îl poți achiziționa în două culori clasice, negru – cu o textură de piele hașurată și alb – cu o textură de piele naturală.

Ca un detaliu de fond, Huawei ia cât se poate de în serios dezvoltarea și îmbunătățirea perpetuă a magazinului său virtual de aplicații AppGallery. Tocmai din acest motiv, în cazul în care întâmpini dificultăți în a-ți instala sau actualiza diferite programe sau jocuri, acum există o linie de suport tehnic la care poți ajunge în doar câteva momente pentru a-ți remedia problema. Este suficient să scanezi codul QR de mai jos și, imediat, vei interacționa cu cineva care îți poate întinde o mână de ajutor, astfel încât să te bucuri de toate aplicațiile dorite în telefonul tău Huawei.