Cum cumperi o mașină second-hand cu garanție cinci ani: comerciantul care vine cu o ofertă de nerefuzat, în România

Cum cumperi o mașină second-hand cu garanție cinci ani: comerciantul care vine cu o ofertă de nerefuzat, în România

Românii care se gândeau de mult timp să pună mâna pe o mașină second hand, dar aveau emoții în ceea ce privește eventualele defecte ascunse, au acum la dispoziție un nou sistem de achiziție a unui autoturism fără emoții, complet online, cu garanție și test drive.

În urmă cu scurt timp, piața comercianților de autoturisme second hand de pe piața autohtonă s-a bucurat de un nou membru. Este vorba de compania internațională Spotawheel. Aceasta anunță că le pune șoferilor la dispoziție un serviciu prin care vor beneficia de o garanție de până cinci ani pentru mașini achiziționate. În plus, cumpărarea se petrece exclusiv online și ai inclus în preț și transportul vehiculului la adresă.

Spotawheel versus Autovit, Mobile sau OLX

Spre deosebire de alte site-uri de anunțuri care pun la vânzare autoturisme, Spotawheel încearcă să se diferențieze de concurență printr-o serie de particularități cu un beneficiu real pentru posibilii clienți. Sub sloganul ”Meriți o mașină mai bună”, platforma ajută românii să intre în posesia unor mașini la mâna a doua fără emoții, testate atent și cu kilometri parcurși reali.

”Ne-am dorit să oferim românilor șansa de a avea o mașină mai bună într-un mod simplu și eficient. De aceea, credem că soluția optimă este cumpărarea online a vehiculelor rulate, verificate de echipa noastră de mecanici. Iar pentru că știm cât de important este raportul calitate-preț, ne concentrăm atât pe furnizarea de mașini second hand în cea mai bună condiție, cât și pe oferirea de beneficii esențiale, precum asigurarea și livrarea gratuită oriunde în țară pentru achizițiile online”, a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

Pe lângă faptul că îți vine noua mașină la ușă, ai posibilitatea unui test-drive gratuit, înaintea finalizării formalităților de cumpărare. Momentan, această particularitate de test-drive este disponibilă doar în București și în împrejurimi, dar se va extinde într-un ritm destul de rapid. Partea cea mai interesantă, pe lângă garanția de cinci ani, este dreptul de retur de 14 zile, indiferent de motiv, cu condiția să nu fi parcurs mai mult de 300 de kilometri în acest timp.

Citește și: