Cel mai nou Ferrari, disponibil din decembrie: nu e de vânzare, dar îl poți testa și tu

Cel mai nou Ferrari, disponibil din decembrie: nu e de vânzare, dar îl poți testa și tu

Conceptul va exista doar în interiorul jocului.

Din 2013, proiectul Gran Turismo Vision i-a văzut pe unii dintre cei mai mari producători auto din lume, inclusiv Jaguar și Mercedes-Benz, să-și imagineze cum ar putea arăta mașinile lor fără constrângeri din lumea reală. În weekend, dezvoltatorul seriei GT Polyphony Digital a anunțat că cea mai recentă adăugare la stabilul Vision, o intrare de la Ferrari, va ajunge în Gran Turismo 7 pe 23 decembrie.

La fel ca predecesorii săi, Ferrari Vision Gran Turismo are capacități care ar face de rușine orice vehicul de serie. Ferrari a echipat conceptul cu „o versiune mai extremă” a motorului V6 găsit pe hypercarul 499P pe care producătorul auto plănuiește să o participe la cursa de anduranță de la Le Mans de anul viitor.

În joc, hibridul cu un singur loc va produce mai mult de 1.000 de cai putere, trei motoare electrice oferind putere suplimentară.

„Am vrut să creăm o viziune a viitorului concepută fără constrângeri, dar născută din înțelegerea de neegalat de către Ferrari a ingineriei, aerodinamicii și tehnologiilor viitoare și să o oferim în lumea digitală pentru a o experimenta un public complet nou”, a declarat directorul de design Ferrari, Flavio Manzoni. Fanii Ferrari ar trebui să stea cu ochii pe un test din joc. Completarea acestuia înaintea oricui va oferi acces anticipat la Ferrari Vision Gran Turismo.

Ferrari este pe val

Ferrari își ridică previziunile de profit pentru rezultatele întregului an, inclusiv pentru câștigurile de bază, după ce a depășit așteptările în trimestrul al treilea susținut de o creștere de două cifre a livrărilor.

Cu toate acestea, compania a dat un ton mai prudent în marja acestor câștiguri de bază, văzute acum la aproximativ 35 la sută pentru acest an, față de o estimare anterioară de peste 35 la sută, a declarat producătorul auto miercuri.

Ferrari a spus că prețurile industriale și cheltuielile de cercetare și dezvoltare au crescut în ultimul trimestru, în principal din cauza deprecierii și amortizării mai mari și a inflației costurilor.

Etichete: