Cea mai nouă alternativă la Autovit, dacă vrei să cumperi mașini uzate în România: cu ce vine în plus

Cea mai nouă alternativă la Autovit, dacă vrei să cumperi mașini uzate în România: cu ce vine în plus

Spotawheel a anunțat astăzi lansarea pe piața din România a platformei sale de cumpărare-vânzare a mașinilor second-hand.

Platforma ajunge și în România, după ce a fost lansată în prealabil în Grecia, Polonia și Germania.

Spotawheel le oferă clienților mașini second-hand verificate, la prețuri accesibile, aflate la câteva clickuri distanță.

Cu o flotă internațională variată și un proces de achiziție exclusiv online, Spotawheel urmărește să inoveze piața auto second-hand din România.

„Spotawheel își propune să răspundă direct nevoilor consumatorilor, astfel că obiectivul nostru principal pentru 2022 este să ne consolidăm poziția de pionier al platformelor de vânzare-cumpărare a mașinilor second-hand, aducând inovația pe piața din România. Am identificat nevoia românilor de încredere, onestitate și calitate privind mașinile de care sunt interesați, iar noi venim în ajutorul lor cu un proces transparent și sigur de achiziție”, a declarat Dan Croitoru, director general Spotawheel România.

Ce oferă SpotaWheel

Fie că mă refer la probleme mecanice sau kilometraj incorect, cumpărătorii de mașini second hand se confruntă cu nenumărate chestiuni în alegerea mașinii și își pierd adesea încrederea în vânzător. În efortul de a ajuta clienții, Spotawheel abordează această provocare oferind un pachet de servicii de calitate, mașini pre-inspectate, rapoarte complete de inspecție și opțiuni de testare direct la domiciliul clientului. În plus, datorită formatului online disponibil, Spotawheel finalizează întregul proces de cumpărare cu doar câteva clicuri de mouse.

Oficialii platformei online susțin că „toate mașinile din flota Spotawheel trec prin verificări atente, nu au accidente în istoric sau probleme mecanice, și cel mai important, kilometrajul acestora este unul real. Astfel, cumpărătorii pot fi siguri de calitatea mașinilor de care sunt interesați și pot da uitării provocările din trecut și orice îndoieli cu privire la automobilul achiziționat”.

Spotawheel oferă o garanție de până la cinci ani pentru mașinile din flotă, asigurând cea mai bună protecție de pe piață. De asemenea, compania are o politică de returnare în 14 zile. Mai exact, platforma le permite utilizatorilor să returneze mașina cumpărată dacă nu sunt mulțumiți de achiziție.

Citește și: