Apple Watch 8, cel mai inteligent ceas: cum ar putea arăta și ce funcții va avea

Apple Watch 8, cel mai inteligent ceas: cum ar putea arăta și ce funcții va avea

Se așteaptă ca următorul Apple Watch să adopte un design complet nou la sfârșitul anului 2022.

Apple nu a schimbat prea mult designul Apple Watch de când a fost lansat în 2015. Afișajul s-a extins și au fost adăugate noi funcții, dar puțin altceva diferențiază designul exterior.

Un nou șasiu cu laturi plate poate fi utilizat pentru Apple Watch Series 8 pentru a ajuta la diferențierea modelului și pentru a-l alinia cu alte produse. Când Apple Watch original a fost lansat, părțile sale rotunjite au imitat iPhone 6. De atunci, aproape fiecare produs Apple a trecut la un design cu laturi plate, cu colțuri rotunjite și rame minime.

Zvonurile arată că Apple ar putea schimba designul ceasului său inteligent în acest an.

Apple Watch Series 7 a fost văzut de experți ca o versiune minimă, deoarece nu includea noi funcții de sănătate și a extins ușor afișajul. Deoarece Apple tinde să lanseze noi modele în cicluri tic-tic-tac, acest lucru înseamnă că Apple Watch Series 8 este pregătit pentru o schimbare semnificativă de design.

Cum va arăta noul model

Ecranul va rămâne probabil similar cu Apple Watch Series 7, cu un capac de sticlă curbat și margini rotunjite. Decupajele pentru difuzor și microfon ar putea schimba forma sau dimensiunea, iar pentru prima oară am putea avea două difuzoare.

Noi caracteristici de sănătate ar putea veni alături de noul design, cel puțin conform unor zvonuri. Compania promovează în mod deschis Apple Watch ca un produs care salvează vieți, astfel încât creșterea beneficiilor pentru sănătate ale deținerii unuia este cheia succesului său.

Analistul Ming-Chi Kuo a distribuit mai multe rapoarte care afirmă că Apple se uită la senzori de temperatură. Un senzor de temperatură integrat ar putea avertiza utilizatorii despre condiții anormale ale corpului, cum ar fi febra, înainte de a începe simptomele.

Apple se uită și la alți senzori de sănătate, cum ar fi monitorizarea neintruzivă a glicemiei, dar această funcție este încă departe de lansare.

Indiferent cum va arată în momentul lansării, anul acesta se prefigurează a fi unul mare pentru fanii Apple.

Citește și: