26 iul. 2022 | 08:28

Actualizarea WhatsApp de care nu știai că ai nevoie: îți păstrează mesajele chiar și după ce ar fi trebuit să dispară

ACTUALITATE
Actualizarea WhatsApp de care nu știai că ai nevoie: îți păstrează mesajele chiar și după ce ar fi trebuit să dispară

Când vine vorba de WhatsApp, creatorii aplicației de chat fac eforturi semnificative pentru a-și adapta creația la pretențiile utilizatorilor prin actualizări constante. Printre altele, asta înseamnă că ai deseori parte de actualizări mai mult sau mai puțin importante.

Cel mai recent update la care lucrează inginerii WhatsApp este menit să facă o treabă bună în a-ți păstra mesajele, chiar și dacă au fost menite să dispară. În cazul în care primești mesaje cu o anumită dată de expirare și nu ar mai trebui să existe după o valoare de timp predefinită, cu noua opțiune ”le poți pune la păstrare”.

Cum funcționează WhatsApp, ce se schimbă

WhatsApp are de mult timp un mecanism pentru mesaje care dispar. Acesta se reflectă în posibilitatea expedierii unor mesaje care, fără niciun fel de intervenție suplimentară din partea expeditorului sau destinatarului, ajung să dispară după 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile. Dacă ai fi asociate acele mesaje expirate cu ideea că sunt moarte pentru totdeauna, o viitoare actualizare desființează respectivul mit.

Conform ultimelor informații ajunse online, aplicația de mesagerie online lucrează la introducerea unui sistem pentru a păstra anumite mesaje pe care le consideri relevante pentru totdeauna. În mod previzibil, opțiunea suplimentară va fi prezentă în egală măsură în toate iterațiile aplicației WhatsApp, pentru Android, iPhone, dar și pe desktop sau web.

Sistemul din spate este cât se poate de simplu și ușor de înțeles, deși cei care și-au făcut un obicei din a transmite mesaje care expiră cu gândul că nu le poate face nimeni nimic, vor fi dezamăgiți. Practic, în curând, vei putea păstra mesajele care sunt menite să nu poată fi păstrate. Anunțul pe marginea subiectului a fost făcut de WABetaInfo printr-o postare pe Twitter. ”WhatsApp lucrează la introducerea mesajelor păstrate! Mulțumită acestei funcții, poți păstra mesaje care dispar chiar și după expirarea lor”, se arată în mesajul publicat online.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele