A fost anunțat cel mai nou joc din seria Minecraft: când va fi lansat Legends

A fost anunțat cel mai nou joc din seria Minecraft: când va fi lansat Legends

Microsoft a dezvăluit Minecraft Legends în timpul prezentării Summer Games Fest 2022, pe 12 iunie.

Jocul de strategie de acțiune este o nouă întorsătură a emblematicei formule Minecraft și urmează să fie lansat cândva în 2023. Deocamdată, nu există o dată de lansare fermă în afara acelei ferestre, totuși. va veni pe PC, Xbox, Game Pass, PlayStation și Nintendo Switch.

Printre lucrurile pe care dezvoltatorii le-au împărtășit cu publicul se regăsesc o campanie online cooperativă și un mod competitiv multiplayer.

Trailerul de debut poate fi văzut în partea de jos a acestui articol. Dennis Ries, producătorul executiv al jocului, a declarat că studioul va anunța mai multe informații despre ei în cursul acestui an.

În Minecraft Legends, va trebui să protejezi Overworld, cu natura și resursele sale bogate, de o armată invadatoare de piglini. Va trebui să faci alianțe cu mafioții și să-i conduci în bătălii strategice împotriva forțelor invadatoare.

Universul Minecraft continuă să crească

Ries a spus că „jocul va avea o campanie foarte interesantă, care va introduce multe surprize atât pentru jucătorii Minecraft noi, cât și pentru cei experimentați”. Deocamdată, studioul a împărtășit doar câteva detalii despre jocul viitor și a promis că va dezvălui mai multe despre el în curând. De asemenea, puteți urmări contul oficial de Twitter Minecraft Legends pentru a fi la curent cu cele mai recente știri despre joc.

Dezvoltatorul Mojang a colaborat cu Blackbird Interactive în cadrul proiectului, care a lucrat la Hardspace: Shipbreaker, Crossfire: Legion și Homeworld 3.

Nu este prima dată când Mojang a parcurs un drum secundar prin universul Minecraft. Minecraft Dungeons a apărut în 2020 și, dacă numele nu a dezvăluit nimic, este un joc de acțiune și aventură, plasat în universul Minecraft.

Experiența originală Minecraft, care a fost lansată cu peste un deceniu în urmă, este încă puternică. A lansat recent actualizarea Wild 1.19.

Citește și: