Yamaha lansează noile căști fără fir de top: cât costă și de ce merită toți banii

Yamaha lansează noile căști fără fir de top: cât costă și de ce merită toți banii

Yamaha lansează cele mai noi căști  3D ANC fără fir. Noua ofertă YH-L700A vine cu funcții premium care le poziționează deasupra concurentelor sale Apple AirPods Max.

Dispozitivele sunt destinate sectorului high-end al pieței audio. Una dintre cele mai semnificative caracteristici ale lor este o versiune a sunetului direcțional. Sunetul spațial este redat într-un mod foarte realist, ceea ce le poziționează deasupra celor produse de Apple.

Sunetul se adaptează în funcție de poziția capului.  De exemplu, dacă întorci capul spre dreapta, sunetul se schimbă și face ca urechea dreaptă să beneficieze de un sunet mai amplificat decât cea stângă. Calitatea sunetului 3D îți dă senzația că ești la un concert real în momentul audierii.

În timp ce dispozitivele de la Apple funcționează exclusiv pe iOS, câmpul sonor 3D de la Yamaha poate converti  orice sunet stereo. Asta însemnă că ele pot oferi o experiență calitativă atât pe iOS cât și pe Android.

Yamaha YH-L700A are și o funcție încorporată de anulare a zgomotului. La o singură încărcare bateria dispozitivului poate să țină până la 34 de ore.

Cât costă Yamaha HY-L700A?

Căștile sunt disponibile acum pe pagina producătorului în Statele Unite și în Regatul Unit. Prețul lor este de 499 de dolari sau 499 de lire sterline în funcție de zona de cumpărare.

Cu proprietăți cum sunt urmărirea capului, sunet de tip cinema care te scufundă în acțiune sau optimizarea audio, cei de la Yamaha pot spune că au un dispozitiv de ultimă generație. Ele mai beneficiază și de o conectivitate wireless stabilă și calitate premium de streaming. Comenzile acestora sunt foarte simple și ușor de folosit.

Are comenzi telefonice rapide, Asistentul Siri poate fi apelat ușor iar muzica este controlată cu ajutorul butoanelor de pe căști. Ele pot fi pliate în cazul în care nu mai dorești să le folosești. Aplicația Yamaha Headphone Controller oferă cele mai mari performanțe prin actualizările sale.