Rock Arm, căștile cu o autonomie foarte mare, lansate de The Rock. Cât stai departe de priză cu ele

Rock Arm, căștile cu o autonomie foarte mare, lansate de The Rock. Cât stai departe de priză cu ele

Fanii gadgeturilor susținute de artiști celebri sunt foarte bucuroși. Cel mai aglomerat om din Hollywood, The Rock și-a găsit timp să lanseze perechea de căști de antrenament Rock Arm.

Noile produse lansate de Dwayne Johnson pot fi de acum achiziționate de oricine. Deși sunt deja foarte cunoscute datorită prezentării făcute, ele se fac totuși remarcate pentru funcțiile de care dispun. Căștile de tip ”peste urechi” au durata de viață a bateriei de 45 de ore, la o încărcare totală.

La fel ca și gama lansată anterior, acestea sunt făcute special pentru a putea fi folosite la antrenamente sportive. Din punct de vedere audio, ele sunt dotate cu un sound de înaltă calitatea care permite utilizatorului să audă și sunetele înconjurătoare.

Cu ce caracteristici noi vin căștile?

Sunt foarte ușor de conectat prin Bluetooth și au un standard ridicat în ceea ce privește conectarea la rețeaua de wirelles. Se pare că, aceasta este a treia pereche de căști fără fir The Rock.

Față de cele anterioare, acestea au un design mult îmbunătățit și sunt mai elegante. La o încărcare de 5 minute ele oferă 2 ore de utilizare. Acestea sunt compatibile cu Google Assistant și Alexa, ceea ce reduce timpul de utilizare în cazul în care dorești să asculți muzică sau să îți planifici o întâlnire. Pentru toate astea nu mai e nevoie să îți cauți telefonul.

Dacă te oprești din exerciții și îți dai căștile jos de pe urechi, acestea se vor închide singure. Capetele de pe urechi sunt făcute dintr-un material moale, special confecționat pentru a reduce acumularea de transpirație care se produce în timpul antrenamentului. De asemenea, sunt rezistente la apă.

Pernițele căștilor sunt detașabile și pot fi spălate după fiecare antrenament, deoarece se uscă foarte ușor. Așadar, sunt foarte potrivite pentru activități sportive.

Deja ele pot fi achiziționate direct de pe pagina Under Armour la prețul de 300 de dolari.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: