Acer Predator Triton 300 SE cu procesor Intel i5: portabilitatea și performanța într-un singur dispozitiv

Acer Predator Triton 300 SE cu procesor Intel i5: portabilitatea și performanța într-un singur dispozitiv

Laptopul Acer Predator Triton 300 SE cu procesor Intel i5 este laptopul care îți oferă mobilitate și performanță în cel mai compact dispozitiv.

Acer Predator Triton 300 SE este un laptop care îmbină în mod optim performanța cu portabilitatea. Pot să vă spun că performanța oferită de acest laptop mi-a depășit așteptările și că am rămas plăcut impresionat și de dimensiunile acestuia. Inițial, când am văzut specificațiile tehnice, mă așteptam să fie mai mare. Dar, chiar dacă este un laptop de gaming, este subțire, elegant și extrem de portabil.

Performanța se datorează în principal procesorului Intel din generația a 11-a, H35, i5-11300H. Are o litografie de 10 nm SuperFin, un număr de 4 core-uri și 8 thread-uri și o frecvență maximă de 4.4 GHz cu ajutorul Intel Turbo Boost, despre care vom discuta în cele ce urmează.

Acesta asigură un echilibru între ultra-mobilitate și performanțele de care are nevoie un gamer. Dacă te întrebi care sunt tehnologiile Intel care ajută la atingerea acestor peformanțe, ei bine voi detalia în cele ce urmează pe fiecare în parte.

Intel Speed Shift Technology oferă o receptivitate mai rapidă, cu schimbări de performanță de scurtă durată, ceea ce permite procesorului să selecteze rapid cea mai bună frecvență și tensiune pentru performanțe optime și eficiență energetică.

Intel Hyper-Threading Technology folosește resursele procesorului mult mai eficient și permite rularea a două thread-uri pe fiecare core. Această tehnologie ajută foarte mult la rularea mai multor aplicații simultan, fără a influența receptivitatea sistemulul.

Intel Turbo Boost Technology crește frecvența procesorului când este nevoie de un boost de performanță și crește eficiența energetică când nu ai nevoie de performanță. Această tehnologie recunoaște automat când procesorul poate oferi frecvențe crescute și oferă o creștere de performanță pentru a păstra lucrurile în mișcare.

acer triton intel i5
Performanta unui laptop de gaming in eleganta unui ultraportabil, toate de la Acer

Acer Triton 300 SE este echipat cu un procesor Intel i5

Wi-Fi 6 oferă conectivitate ultra-rapidă la internet, fără a fi nevoie să conectezi cablul de internet. Nu mai trebuie să ne facem probleme că nu ajunge cablul acolo unde avem nevoie, sau să avem grijă să nu ne împiedicăm de el, odată ce e conectat. Viteza de descărcare este de până la de 3 ori mai mare, comparativ cu Wi-Fi 5 și latența cu până la 75% mai scăzută, astfel că putem spune chiar aproape inexistentă.

Pe partea de conectivitate și porturi, laptopul dispune de o mufă HDMI, o ieșire de microfon, 2 USB-uri 3.1 și un USB Type C, adică un port Thunderbolt prin intermediul căruia se pot conecta două monitoare 4K, se poate încărca dispozitivul și se poate accesa stocarea, toate aceste lucruri în același timp.

Ceea ce aș mai dori să menționez face trimitere la răcirea laptopului. Cu toții știm că dacă dorim o experiență cât mai bună, avem nevoie de un sistem de răcire care să facă față cu brio acestei puteri. Răcirea de care beneficiază Triton 300 se bazează pe un ventilator dublu, cu margine zimțată care permite un flux de aer mai mare redirecționat exact acolo unde este nevoie. Ventilatorul, împreună cu tehnologia AeroBlade 3D oferă exact performanțele pe care le așteptai.

Nu mai sta pe gânduri și achiziționează acum laptopul Acer Triton 300 SE de la eMAG, care beneficiază de o reducere de 13% AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: