14 iul. 2021 | 07:20

Wizz Air reduce utilitatea check-in-ului online la zero: anunțul care vizează toți clienții companiei

ACTUALITATE
Wizz Air reduce utilitatea check-in-ului online la zero: anunțul care vizează toți clienții companiei

Până de curând, era foarte important să faci check-in online dacă urma să parcurgi un zbor cu o aeronavă Wizz Air. Administrația companiei atrage atenția asupra faptului că indiferent dacă ai urmat sau nu acele formalități pe internet, de acum înainte, trebuie să mergi și la biroul de check-in din aeroport.

Începe să fie din ce în ce mai complicat să zbori în vacanță. Nu contează unde vrei să ajungi sau cu ce companie vrei să zbori. Formalitățile sunt mai multe și complicate ca niciodată, durează mai mult, iar timpul de două ore cu care erai obișnuit să fii mai repede în aeroport, s-ar putea să nu mai fie suficient.

În cazul în care ești client Wizz Air, formalitățile sunt un pic mai elaborate acum. Nu mai este suficient să faci check-in-ul online. ”Când sosește la aeroport, pasagerul Wizz Air trebuie să se îndrepte direct către ghișeul de check-in al Wizz Air, unde personalul de handling al companiei aeriene va verifica dacă pasagerul are certificatul/ele, permisul/ele și rezultatul negativ al testului COVID, precum și formularul de înregistrare online aferent, solicitat de țara de destinație.”, se arată în comunicatul companiei pe marginea schimbărilor introduse în ultimele zile.

Când călătorești cu Wizz Air, este important să știi asta

”Dacă aceste documente sunt valide, Wizz Air va emite un nou permis de îmbarcare, care le va permite pasagerilor să se îmbarce. Dacă pasagerul nu poate prezenta toate documentele solicitate, compania aeriană este obligată să refuze transportul, întrucât pasagerul riscă să nu fie acceptat în țara gazdă. Nerespectarea acestor reglementări va rezulta în penalități atât pentru pasager, cât și pentru compania aeriană.”, au adăugat oficialii.

Pentru a-ți face totuși viața mai ușoară, în contextul în care condițiile de intrare sunt diferite de la o țară la alta, Wizz Air a centralizat toate datele de care ai nevoie în Harta pentru Planificarea Călătoriei. Aceasta este actualizată la intervale regulate de timp și poate fi accesată fără probleme de pe orice tip de dispozitiv. De asemenea, Wizz Air încurajează pasagerii să verifice site-ul oficial al țării de destinație pentru a găsi informații suplimentare, pentru a verifica cardurile de imunitate acceptate și pentru a confirma toate cerințele de călătorie aplicabile.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele