VIDEO Warthog, vehiculul din seria Halo a devenit realitate

VIDEO Warthog, vehiculul din seria Halo a devenit realitate

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să te plimbi cu un Warthog? Ei bine, s-ar putea să o poți face în viitor.

În ciuda a zeci de ani de jocuri video de curse cu vehicule care mai de care mai remarcabile, probabil cea mai cunoscută mașină virtuală pe patru roți este Warthog din seria de jocuri Halo. A fost un element de bază de la primul joc și a apărut și în jocurile Forza. Așadar, nu este de mirare că au existat mai multe modele construite. Dar cel mai tare poate fi cel pe care Hoonigan Industries l-a dezvăluit anul acesta.

Unele replici Warthog sunt precise din punct de vedere vizual, dar nu sunt cu adevărat utilizabile, în timp ce, altele pot fi conduse, dar au o mulțime de modificări vizuale. Modelul conceput de Hoonigan este un amalgam dintre cele două.

Warthog – cea mai versatilă mașină de război

Aceștia au ținut seamă de înfățișarea vehiculului și au reușit să includă o mulțime de detalii, cum ar fi parbrizul curbat, luminile auxiliare, cârligele de remorcare, piesele degradate și chiar un interior fidel care este funcțional. Nu este perfect, cu proporțiile sale puțin mai scurte și mai înalte și cu lipsa unei arme de asalt montate pe spate.

Mașina din Halo a fost construită pe un șasiu de buggy, complet cu suspensie și direcție de buggy. Osiile din față și din spate se îndepărtează de suspensia complet independentă a camionului virtual, dar sunt durabile și oferă o articulație excelentă pentru a duce acest Warthog oriunde. Poate mai important, ambele axe au fost echipate cu ansambluri de direcție, așa că sistemul de direcție cu patru roți al virtualului Warthog a devenit realitate. Cireașa de pe tort este propulsorul, Hoonigan a montat un V8 de 7,2 litri dublu turbo, care produce 1.060 cai putere.

Hoonigan are, în prezent, o serie pe canalul său YouTube despre modul în care l-au construit.  Noi episoade vor fi adăugate săptămânal până pe 14 octombrie.