Cel mai bun joc de Xbox Series X, aproape gata: când poți testa Halo Infinite

Cel mai bun joc de Xbox Series X, aproape gata: când poți testa Halo Infinite

Halo Infinite este unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru Xbox Series X / S și motivul pentru care foarte mulți au migrat de la vechea generație de console Microsoft. În curând, îl vei putea testa.

După o serie de scandaluri care au făcut viața dezvoltatorilor foarte grea, gameri obișnuiți pot în sfârșit să-și dea cu părerea despre Halo Infinite. Din păcate, accesul a fost facilitat doar pe bază de invitație, dar probabil că vor ajunge în acest weekend suficient de multe clipuri și imagini pe internet încât să-ți formezi o opinie atât despre calitatea graficii noului titlu, cât și despre mecanica de joc, acele detalii care te fac să revii într-un joc.

Până pe 1 august, pentru doar câteva zile, fanii Halo vor putea testa experiența multiplayer din viitorul joc. Din păcate, evenimentul este limitat la Halo Insiders, un grup destul de limitat de fani ai seriei care vor primi o invitație în acest sens.

În acest prim episod de teste, probabil că vor mai exista și altele, amatorii de Halo se vor putea lupta pe trei hărți în echipe de către patru membri, atât unii împotriva altora, cât și în meciuri împotriva inteligenței artificiale, cu boți.

Ce este nou în Halo Infinite pe Xbox Series X

Jucătorii de tip AI sau Bots nu reprezintă singura noutate din jocul de Xbox. Cei care îl vor putea testa în acest weekend vor avea acces și la poligonul de tragere din cadrul experienței Academy, unde vei testa vreo zece tipuri diferite de arme împotriva unor inamici controlați de calculator ce se plimbă dintr-o parte în alta.

La fel ca în cazul majorității jocurilor din ultimii ani, vor exista și bani virtuali pe care să-i poți cheltui pe diverse lucruri, achiziții in-app sau microtranzacții. Fiind vorba de un joc beta, vei primi din start o sumă de bani și ține de tine pe ce îi vei cheltui. Dacă vrei să îți încerci norocul în speranța că vei putea testa jocul, te poți înscrie în programul Halo Insiders folosind acest link.