VIDEO Resident Evil: Infinite Darkness are o dată de lansare și un trailer: cât de terifiantă este animația Netflix

Resident Evil: Infinite Darkness este cea mai recentă animație Netflix și una care pare să aibă un buget semnficativ în spate, având în vedere calitatea animațiilor. Aceasta a fost realizată în colaborare cu Capcom, deținătorii îndrăgitei francize horror.

După numeroase speculații, zvonuri și teasere legate de această lansare, avem în sfârșit o dată de lansare și un trailer pentru anime-ul Netflix a cărui acțiune se petrece în universul fantastic Resident Evil. Numele final al lung metrajului animat este Resident Evil: Infinite Darkness și va ilustra o aventură a lui Claire și Leon, pe care s-ar putea să le cunoști din seria de jocuri cu același nume.

Apropo de seria de jocuri, povestea filmului se pare că are loc după evenimentele din Resident Evil 4, deci ar trebui să genereze destul de multă empatie pentru cei care știu ”cu ce se mănâncă” această experiență horror. Filmul vine pe urmele lansării Resident Evil Village, un joc video care a generat deja suficient de multe laude încât să merite toată atenția pe console.

Cu ocazia asta, am aflat și intriga oficială a animației Resident Evil: Infinite Darkness. ”În urmă cu șase ani, un elicopter aparținând forțelor speciale americane care intervenea în războiul civil din Penamastan a căzut din cer. Divizia Mad Dogs din cadrul Armatei Americane, care se afla pe același câmp de luptă, a refuzat ordinele de la centrul de comandă de a sta pe loc și, în schimb, s-au dus să salveze supraviețuitorii prăbușirii. Forțele speciale erau însă deja anihilate când au ajuns. Mad Dogs, conduși de căpitanul Jason au fost forțați să fugă pentru a supraviețui. Chiar și așa, în acel loc, Jason și unitatea sa au văzut ceea ce păreau a fi forțele speciale decedate mișcându-se într-un mod ciudat.” Acțiunea filmului are legătură cu acel episod și se petrece în 2006. Premiera pe Netflix va avea loc pe 8 iulie.

10:00 22.05.2021
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video