Resident Evil 7 a fost lansat oficial și este înfricoșător

Resident Evil are un loc privilegiat în colecția fanilor de jocuri de acțiune-horror, iar Resident Evil 7 Biohazard este cel mai recent titlu din serie.

În mod inevitabil, amatorii de jocuri de speriat s-au jucat la un moment dat un Resident Evil. Primul titlu din serie a apărut în 1996, în urmă cu mai bine de două decenii. De-a lungul celor 20 de ani, franciza a surprins povești horror într-o varietate foarte mare de decoruri, pe majoritatea platformelor și consolelor lansate vreodată. Cea mai recentă iterație a fost lansată ieri, pe 24 ianuarie 2017.

După o serie de zvonuri, câteva trailere și imagini din noul joc, Resident Evil 7 Biohazard poate fi în sfârșit experimentat de fanii seriei. Acesta este disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC. În România, puteți deja achiziționa o ediție specială de PS4 cu Resident Evil 7 din magazine. Capcom se pare că a avut o relație specială cu Sony vizavi de această lansare, deoarece PlayStation VR este singura platformă prin intermediul căreia vă puteți speria în format de realitate virtuală.

,,Ziua a sosit în sfârșit. Resident Evil 7 Biohazard este disponibil pe PS4, Xbox One și PC! Capcom a ascultat de ce își doresc fanii francizei Resident Evil și, cu RE7, puteți experimenta frica adevăată pe care fanii au ajuns să o aștepte de la Resident Evil în coridoarele intortocheată ale unui conac din Dulvey, Louisiana.” Capcom a lucrat foarte mult la acest proiect, iar primele review-uri par să fie pozitive în cea mai mare parte.

Ideea este cât se poate de simplă. Jocul Resident Evil 7 Biohazard are rolul de a vă crește adrenalina, iar având în vedere trailerele lansate în ultima perioadă, va face o treabă foarte bună la acest capitol. Dacă nu sunteți convinși, mai sus puteți vedea trailerul de lansare a cărui vizionare v-o recomand cu lumina stinsă și căștile pe urechi date la un volum generos.

12:29 25.01.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video